Rensning af havet, en lampe ad gangen

Coastal Breeze

Denne specielle 3D printede kollektion fra Philips, er lavet af gamle fiskenet samlet direkte fra havet, som giver dig mulighed for at træffe et bevidst valg, uden at skulle gå på kompromis med skønheden.

For at hædre materialets oprindelse og de smukke steder det har været, har Costal Breeze kollektionen et kyst inspireret finish, der kommer til live i teksturer og farver og bringer kysten til hjemmet eller kontoret.

Lamperne kommer i bløde organiske silhuetter, der skaber harmonisk stemning og tilføjer et et ekstra touch til indretningen. Deres belysning er varm og hyggelig og lyser gennem teksturer, der ligner klitter, den naturlige strøm af vand, skæl og det typiske mønster af fiskenet.

Naturligt brug af farver

Farvepaletten af grønne nuancer og transparenthed efterligner det diffuse lys der lyser gennem et rent hav – og som er inspirationen til denne specielle udgave. Det genbrugte materiale har naturlige uregelmæssigheder, som gør hver lampe unik. Denne helt specielle kollektion, hjælper dig med at skabe den rigtige atmosfære, mens du renser havet.

Læs mere om Costal Breeze her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify og relaterede brands

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. fire gange årligt, og indeholder spændende nyheder fra Signify og relaterede brands.

Tilmeld nyhedsbrev