Professionel kvalitetskontrol af batterier

Professionel kvalitetskontrol af batterierHos ACTEC går vi meget op i, at kvaliteten af vores batteri er helt i top, da det er vigtigt for at sikre optimal funktion, kvalitet og levetid.
I vores eget batteritestcenter udfører vi omfattende og avanceret kvalitetskontrol af din batteriløsning. Dette foregår både mens, vi udvikler batteriet for dig, samt før vi leverer den færdige løsning, så den er klar til brug.

Udvidet testlaboratorium
Hjælpen til kunderne er en løbende proces, som aldrig stopper. Det kan skyldes jobskifte i industrien, og når der kommer nye designere til, så er de oftest mest fokuserede på kernekompetencerne, mens batterier desværre bliver set som et nødvendigt onde. Det giver med andre ord et dræn på mange virksomheders viden om batterier, når en designer eller produktudvikler skifter job, og så skal vi gerne stå klar i kulissen med let fordøjelige informationer om forskellige batteriers kvaliteter.

Batteriers kvalitet handler i mange tilfælde om et komplekst mix af kemi, håndværk, materialer og fremstillingsprocesser. Samlet kan de mange parametre være svære at anskueliggøre. Vi udbygger løbende vores testfaciliteter og laboratorium med en mængde nyt udstyr, som giver os mulighed for at vise, hvad batterier kan – og i lige så høj grad hvad de ikke kan – i klare billeder, som kunderne kan forholde sig til.

Vi har blandt andet klimaskabe, hvor vi kan sætte batterierne i drift under cyklisk varierende miljøer af kulde, varme og fugt. Ved at stresse batterierne maksimalt kan vi effektivt rådgive kunderne om valg af batterier til vanskelige applikationer.   Termografi viser, hvordan cellerne og forbindelserne opfører sig i batterierne

Brug af termografi viser, hvordan cellerne og forbindelserne opfører sig i batterierne, og ved at teste de forskellige kemier og kapslinger under realistiske forhold opstår der ikke ubehagelige overraskelser i felten, når kunderne sætter batterierne i drift i deres udstyr.

Kontakt for spørgsmål, test og certificering
Har du spørgsmål til vores batteritestcenter, eller har du nogle batterier, som du skal have certificeret, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, og vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service for vores kunder.