Produktnyheder fra Philips

 

 

 

 

 

 

Lyskilder

Nye LED PL-lyskilder

Vær forberedt til RoHS-forbuddet mod konventionelle lyskilder med vores CorePro LED PL-lyskilder. Produktserien bliver udvidet med nye PL-L-lyskilder, som passer til både 230V, EM-forkobling og HF-forkobling. Derudover fås der nu også PL-T-lyskilder, hvilket gør udvalget af LED-lyskilder som erstatning for kompaktlysrør endnu større. CorePro PL-lyskilder er et energieffektivt og kvalitetsrigt valg, og lyskilderne holder 3x længere end konventionelle kompaktrør, da de har en levetid på 30.000 timer og dermed giver reducerende vedligeholdelsesomkostninger.

Se hele sortimentet

Nye MASTER & TrueForce-lyskilder

Den nye serie af MASTER & TrueForce-lyskilder til industri, byområder, veje og parker er nu blevet endnu mere energieffektive. Produktserien giver dig alle fordelene ved LED, såsom energieffektivitet og lang levetid (op til 70.000 timer), og lyskilderne er designet med lignende udsende og størrelse som konventionelle HID-lyskilder og HPI/HQI-lyskilder.

 

Se TrueForce sortimentet her


Armaturer

Ny SlimBlend

Det nye SlimBlend er et indbygningsarmatur af allerhøjeste kvalitet og den ultimative løsning til kontorbelysning. Den nye generation er fremstillet med henblik på den cirkulære økonomi og har den højeste effektivitet på markedet inden for paneler (op til 140 lm/W) og en levetid på 100.000 timer –  og fås i to lumenpakker (3600 og 4200 lm) og i to størrelser (60×60 eller 30×120). Serien fås også som Interact Ready.

Læs mere om SlimBlend her

Nye Interact Ready Tunable White-armaturer

Vi introducerer en række Interact Ready-armaturer med Tunable White, som giver en fleksibel belysning. Med Tunable White kan du  ændre i LED-intensiteten og farvetemperaturen for at efterligne naturlige dagslysmønstre. Tunable White-serien omfatter LuxSpace Downlight, PowerBalance Indbyg og TrueLine linjearmaturer.

Læs mere om Interact Pro her

Ny Ledinaire SlimDownlight

Den nye Ledinaire SlimDownlight er en prisvenlig og pålidelig downlight, der fås i både indbyggede og påbyggede versioner. Den nye generation er ideelt til løsninger, hvor der er behov for belysning af god kvalitet. Ledinaire SlimDownlight fås også med 3-trins dip switch, der giver mulighed for at skifte farvetemperaturen (3000-4000-6500K) samt deco ringe i både sølv og sort.

 

Læs mere her


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedsbrev