Produktnyheder fra Philips

 

 

 

 

 

Så er der igen en masse spændende produktnyheder fra Philips – Nye energimærke A lyskilder, som gør at du kan spare endnu mere på el-regningen. Vi introducerer også et nyt industri armatur, CoreLine Tubular, som foruden at have et nyt spændende design, kan bruges i husdyrssektoren, da det er ammoniakbestandigt. Til sidst et nyt CoreLine indbygningspot til montering direkte i isolering.

Nye ultraeffektive lyskilder

 

 

 

 

Vores mest energieffektive lyskilder MASTER Ultra Efficient får nu udvidet sit sortiment. De nye produkter indebærer nye LED-standardlyskilder (matte og klare) samt LED-kerter, der alle har en ultrahøj energieffektivitet på 210 lm/W, og dermed opnår energimærke A, efter den opdaterede energimærkningsordning. Derudover lanceres også vores nye ultraeffektive LED-spots, som med en lange levetid på 50.000 timer og energieffektivitet på 158 lm/W, gør spotten til det oplagte, bæredygtige valg.

Læs mere om Ultra Efficient familien her

Læs mere om MASTER UltraEfficient GU10 her 


Nye DimTone lyskilder

Den nye serie af MASTER DimTone-lyskilder er nu skiftet over til glas. Med DimTone leverer lyskilden et dæmpbart lys, som er perfekt til at skabe varme og indbydende miljøer. Dens lange levetid på 25.000 timer gør serien til et energibesparende valg. MASTER DimTone-serien består af LED-standardlyskilder, LED-kerter og LED-kroner.

 


Ny CoreLine Industriarmatur Tubular

Den nye CoreLine Tubular er et rørformet industriarmatur, der åbner nye muligheder inden for industriarmaturer i specifikke anvendelser. Armaturet fås i to udgaver: PC-versionen, der er lavet af polykarbonat, er perfekt til almen belysning på kontorer, der ønsker et moderne og industrielt look. PMMA-versionen, der er lavet af plexiglas, er ammoniakbestandigt og passer perfekt til anvendelser inden for husdyrssektoren, såsom hønsehuse og svinestalde. Armaturet fås i tre lumenpakker (op til 7.000 lm) og fås i to længder (1200 og 1500 mm).

Læs mere om CoreLine Tubular her

Ny CoreLine Indbygningsspot

Det nye CoreLine Indbygningsspot har fået en forbedret IC-godkendelse, som gør, at armaturet kan gå direkte i isoleringen. Det omkostningseffektive indbygningsspot fås nu med en udskæring på 68mm og i faste (IP65) eller kipbare (IP44) versioner. Derudover fås serien nu i Interact Ready-udgaver, hvilket giver yderligere besparelser og en nem overgang til intelligent belysning.

 

Læs mere om CoreLine Indbygningsspots her


Nyhed – Cleanroom armatur

Den nye Cleanroom er et renrumsarmatur, der er designet specifikt til anlæg, hvor hygiejne er essentielt, og hvor anvendelseskravene er høje, da belysningen skal være kvalitetsrig og hygiejnisk. Armaturet fås i to lumenpakker (4000 og 6000 lm) og fås i to størrelser (60×60 eller 30×120). Serien fås også i DALI-versioner.

Læs mere om CleanRoom fra Philips her

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedbrev her