Produktnyheder fra Philips

Så er der nye spændende produktnyheder og et nye lyskildekatalog fra Philips.
Vi tilføjer endnu en lyskilde til vores A-klassificerede sortiment, nemlig et ultraeffektiv LED-lysrør. Du også kan læse mere om StoreSet Linear og, ikke mindst, de nye Interact Ready armaturer.

 

 

Ny ultraeffektiv LED-lysrør

Den nye serie af MASTER T8 LED-lysrør er det mest energieffektive lysrør fra Philips samt et af de første på markedet med energimærke A efter den opdaterede energimærkningsordning. Dens ultrahøje energieffektivitet på 210 lm/W, lange levetid på 100.000 timer samt 10-års garanti gør lysrøret til det oplagte, bæredygtige valg.

 

Ny StoreSet Linear

Den nye StoreSet Linear er et skinnearmatur, der tilbyder en fremtidsorienteret opgradering af din belysningsinstallation. Armaturet har en standardlængde på 1,15 meter, fås i forskellige lumen-pakker (op til 9.000 lm) og fås med 6 forskellige lysstråleformer. StoreSet Linear fås også i Interact Ready-udgaver, som giver yderligere besparelser og en nem overgang til intelligent belysning.

Nye Interact Ready-armaturer

Signifys intelligente lysstyringssystem har fået nye produkttilføjelser, hvilket udvider antallet af Interact Ready-armaturer. Nu fås Greenspace Accent og StyliD Evo i Interact Ready-udgaver, hvilket giver mulighed for besparende, smarte og omkostningseffektive belysningsløsninger i anvendelser inden for detail og kontorer.

Nye udendørs armaturer

Udvalget af udendørs armaturer udvides nu med de nye generationer af TownTune og CityClassic. Armaturerne har en lang levetid på 100.000 timer og fås med et formonteret kabel på 6 meter. De to serier er nemme og enkle at installere og fås også i MSP-udgaver.

 

Så er det nye Philips Lyskildekatalog på gaden.

Download Philips Lyskildekatalog her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedsbrev