Produktnyheder fra Philips

 

 

 

 

 

 

Ny ultraeffektiv LED-lyskilde

Den nye serie af MASTER Ultra Efficient LED-standard er den mest energieffektive lyskilde fra Philips! Lyskilden er den første A-klassificerede på markedet efter den opdaterede energimærkningsordning. Dens ultrahøje energieffektivitet på 210 lm/W og lange levetid på 50.000 timer gør lyskilden til det oplagte, bæredygtige valg.

Læs mere her

Nye armaturer til kontor og industri  

Ny 3D-printet, GreenSpace Downlight

Den nye GreenSpace Downlight giver dig yderligere værdi for pengene. Den omkostningseffektive og bæredygtige 3D-printede downlight fås nu i endnu flere versioner, samt udgaver der opfylder krav til kontorbelysning (UGR<19). Derudover fås GreenSpace også nu i Interact Ready-udgaver, hvilket giver yderligere besparelser og en nem overgang til intelligent belysning.

 

Nye Interact Ready-armaturer

Signifys intelligente lysstyringssystem, Interact Pro, har fået nye produkttilføjelser. Nu fås CoreLine Indbyg, CoreLine Påbyg, CoreLine Highbay og SlimBlend i Interact Ready-udgaver. Det betyder endnu større besparelser, med smart og omkostningseffektiv trådløs belysningsløsning.

 

Nyt Pacific Industriarmatur

Pacific Industriarmatur-serien udvides med nu med armaturer i længden 1600mm, både i den originale Pacific-serie og Pacific Value.

 

Læs mere her om den nye Pacific LED gen5 fra Philips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify og relaterede brands

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. fire gange årligt, og indeholder spændende nyheder fra Signify og relaterede brands.

Tilmeld nyhedsbrev