Produktnyheder fra Philips

 

Nyhed LED-strips
De nye serier af Master LED-strips og CoreLine LED-strips sikrer en innovativ løsning til indendørs anvendelser. De nye LED-bånd er skærbare, dæmpbare og forlængerbare, hvilket giver maksimal fleksibilitet og variation til ethvert projekt.

Ny energimærkningsordning
Den 1. september blev energimærkningsordningen opdateret, for at produkter skal blive endnu mere energieffektive og miljøvenlige. Derfor vil en række af vores LED-lyskilder løbende blive forbedret, så de tilpasser sig skalaens nye krav.

Nye CoreLine- og Ledinaire-armaturer  

CoreLine Væg/Loft
Det nye CoreLine Væg/Loft-armatur giver dig yderligere værdi for pengene. Den nye serie kan bruges både ved udendørs (UV-sikret) og indendørs anvendelser, samt fås i udgaver med multicolor/multilumen. Derudover er der mange designmuligheder med seriens nye dekorative rammer og halvmåne cover i forskellige farver.

Ledinaire Projektører
Den prisvenlige Ledinaire Projektør udvider sin produktserie med endnu flere muligheder inden for wattage og farvetemperaturer (CCT). Dertil fås serien også med ny montagebøjle og slankere design, hvilket gør serien endnu mere installationsnem og omkostningsvenlig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify og relaterede brands