Philips CoreLine Waterproof – nu også til DALI-dæmpning

Philips Coreline Waterproof

Philips CoreLine Waterproof er en serie af vandtætte IP65 LED-armaturer der kan 1:1-erstatte konventionelle, vandtætte armaturer i længderne 600 mm, 1200 mm, 1500 mm. Serien består af tre alsidige versioner: en standardversion, en version med 3-faset gennemfortrådning (TW3) samt en ny version med DALI-dæmpning (PSD). De tre versioner kan benyttes i en lang række applikationsområder såsom parkering, industriområder, lagerbygninger og almen indendørsbelysning.

LED-teknologien i CoreLine Waterproof har et lavt energiforbrug som medfører energibesparelser på op til 50% i forhold til konventionelle løsninger. CoreLine Waterproof har en levetid på 50.000 timer, hvilket giver økonomiske besparelser i form af lavere udskiftnings- og vedligeholdelsesomkostninger. CoreLine Waterproof-serien leveres alle i farvetemperatur 4000 Kelvin og findes forskellige lumenpakker alt efter behov.

Installeringen af CoreLine Waterproof er hurtig og simpel. Wireophæng og loftsbeslag medfølger, og der er mulighed for at gøre installationen vandalsikker med ekstra skruefiksering af loftsbeslaget. I denne installationsvideo kan du se hvor nemt det er at installere CoreLine Waterproof.

Du kan læse mere om CoreLine Waterproof i databladet (her) og om hele CoreLine-serien i brochuren (her).