Ledinaire Panel – Den perfekte løsning til kontorer og skoler

Ledinaire Panel har fornyelig gennemgået en omfattende opdatering, og den nyeste Generation 5 er nu lanceret. Dette sikrer, at armaturet ikke alene er mere pålideligt, men også yderst effektivt.

Energieffektiv og høj kvalitets belysning

Med sin imponerende effektivitet på op til 120 lm/W, står Ledinaire Panel som et eksempel på moderne belysningsteknologi. Denne høje effektivitet er ikke blot et bevis på armaturets kraftfulde kapacitet, men spiller også en afgørende rolle i at sikre jævn fordeling af lyset. Resultatet er en lysoplevelse, der ikke kun giver optimal synlighed, men også skaber en atmosfære af visuel komfort og klarhed.

Tilpas armaturet til jer  

Ledinaire Panel er tilgængelig i fire størrelser, designet i både kvadratiske og rektangulære formater. Denne alsidighed sikrer, at armaturet kan skræddersyes til at opfylde de unikke behov til ethvert rum. Der tilbydes følgende dimensioner: 60 x 60 mm / 62 x 62 mm / 30 x 120 mm / 60 x 120 mm.

Anvendelsesområder

Armaturet er designet til at passe ind i mange forskellige miljøer og er ideelt til brug i uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. I disse omgivelser er der ofte et markant behov for konstant og pålidelig belysning. Dette tilbyder Ledinaire Panel en løsning, der ikke kun opretholder et højt niveau af synlighed gennem hele dagen, men også fremmer et miljø, hvor man kan forblive energisk og fokuseret. Dette er især vigtigt i skoler, hvor god belysning kan understøtte elevernes læringsevne, og på kontorer, hvor klart lys kan bidrage til medarbejdernes produktivitet og velvære.