Over 200 klip om dagen med en boltsaks giver ømhed i kroppen

Wexøe klauke scandic

Hotel Scandic Spectrum er navnet på Scandics til dato største hotel, og som forventes færdig i slutningen af 2021. Det ligger i det centrale København og kommer til at tilbyde 632 værelser, konferencefaciliteter, restauranter mv. KT Electric står for el-entreprisen, og har dagligt 22 mand gående på projektet.

Hotel Scandic Spectrum bliver et hotel med helt moderne faciliteter på alle etager og til samtlige 632 værelser. I et så omfattende projekt skal der føres rigtig mange kabler, som typisk lægges i stålgitterbakker.  

Niels Brøndum, elektriker hos KT Electric har indtil videre klippet stålgitterbakkerne til med en stor boltsaks, men nu har han fået et nyt smart værktøj i sin værktøjskasse, som han er blevet ret glad for. 

Nu har jeg prøvet at arbejde med klippeværktøjet fra Klauke i et stykke tid – og jeg må sige, at det er en ren fornøjelse. Jeg kan godt komme op på omkring 200 klip i gitterbakkerne på en dag. Med en boltsaks med store kæber, som jeg anvendte før, fik jeg et “ryk” i armene ved hvert klip, og det var svært at lave et helt nøjagtigt klip. Det nye klippeværktøj fra Klauke gør det meget mere behageligt, og jeg får et helt nøjagtigt klip uden skarpe kanter. Dertil kommer, at jeg kan arbejder meget hurtigere, fordi jeg kan tilrette gitterbakkerne efter de er monteret, uden at skulle demontere dem igen. En kæmpe lettelse, udtaler Niels Brøndum.

Læs mere om casen her