Optimal udnyttelse af pladsen i dit datacenter med IANOS® single splidsemodul

Du kender det sikkert godt – ønsket om optimal udnyttelse af pladsen i dit datacenter fra dag 1. Med det nye IANOS® single splidsemodul fra Huber+Suhner får du ikke alene mulighed for bedre udnyttelse af pladsen i dit datacenter, men du får også mulighed for en mere rentabel løsning i “pay-as-you-grow” princippet.

Det helt nye IANOS single splidsemodul giver dig langt større mulighed for fleksibilitet, da det er kompatibelt med alle IANOS chassis´er og kan mixes med alle de andre moduler i IANOS produktprogrammet. Det giver dig muligheden for at bygge videre med singlemoduler i et allerede eksisterende IANOS miljø.

Eller det giver dig mulighed for at holde omkostningerne nede i opstarten af dit nye IANOS miljø, da du ikke behøver at investere i mere, end du står og skal bruge her og nu. Du kan efterfølgende udvide med yderligere single eller double moduler alt efter behov – “Pay-as-you-grow” princippet.

     

Single splidsemodulet er nemt at arbejde med. Det leveres med et integreret hængslet splidsekort, der gør dit arbejde lettere og mere overskueligt. Modulet leveres klargjort til splidsning, og pigtails er monteret efter TIA farvekode. Dette gør det mere overskueligt, når du skal splidse, samtidig med at du sparer kostbar tid. Modulet er i øvrigt forberedt til aflastning af kabler via kevlaren i kablet eller til aflastning af mini flex rør.

IANOS splidsemodulet er netop nu på vej til vores lager og udstilling.

Se resten af IANOS produktprogrammet i denne korte video.

Har du lyst til at høre mere eller se splidsemodulet sammen med resten af IANOS produktprogrammet, så ring til os og få en snak, eller aftal et tidspunkt for et besøg enten på vores adresse eller hos dig, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.

Du har også mulighed for at læse mere om IANOS® via dette link til vores hjemmeside.

Kontakt os for nærmere information:
Tlf. 3411 1224
teklet@teklet.dk