Opnå resultater på produktivitetsniveau og energiforbrug med SpaceWise

Dagligt bruger vi mange af vores vågne timer på kontoret, så det er vigtigt, at vi føler os godt tilpas. En vigtig faktor, for at opretholde koncentrationsniveauet og øge komforten, er kvaliteten og niveauet af belysningen.

Om systemet
Med lysstyringssystemet SpaceWise, er det muligt, bl.a. at skabe tilpassede lyszoner på kontoret og opnå høje energibesparelser grundet dvæletidsfunktionen. Lyset kan indstilles til at dæmpe ned eller slukke helt, ved manglende aktivitet i et område, og mængden af spildlys mindskes således. Den automatiske indstilling af belysningen kan altid underkendes af det trådløse tryk.

Vælg det rette armatur
SpaceWise-systemet fungerer med en lang række Philips-armaturer af høj kvalitet, der kommer i både indbyggede, påbyggede og nedhængte versioner. Alle armaturerne der fungerer med SpaceWise, kommer med UGR<19, som anbefales til kontorer. Se alle armaturer til SpaceWise HER, og læs mere om systemet HER.

Er du ikke helt overbevist? Se HER hvordan Københavns Kommune forventes at spare 5 mio. kr. årligt i energi- og driftsomkostninger med SpaceWise.