Opdag Signifys nyeste produkter, designet med dine behov i fokus

Hos Signify lægger vi stor vægt på at tilpasse vores produkter, så det passer med vores kunders behov. Eftersom deres behov konstant udvikler sig, prioriterer vi løbende at forbedre vores produkter for at imødekomme disse skiftende ønsker.

I årets første produktlancering har vi derfor opgraderet følgende produktserier:

CoreLine FastSet

Vi introducerer en ny generation af CoreLine FastSet, som er et stænktæt IP44-armatur, der er nemt at installere. Armaturet fås i tre længder (602, 1160 og 1440 mm) og har en lang levetid på 100.000 timer. FastSet fås i en All-in version, hvor du nemt kan skifte farvetemperaturen og lumenudbyttet i det enkelte armatur, så det passer til dine behov. Derudover fås serien også i versioner med DALI-dæmpning og Interact Ready.

Ny Ledinaire Panel

Vi introducerer også en ny generation af Ledinaire Panel, som er en serie af prisvenlige paneler, der er velegnet til kontorer. Armaturet findes i to størrelser (60×60 og 30×120) og fås i en All-in version, hvor du nemt kan skifte farvetemperaturen, så det passer til dine behov. Som noget nyt kan du også få Ledinaire Panel i en 6-pak version, hvilket gør det muligt for dig at købe armaturet i større mængder. Derudover fås serien også i versioner med DALI-dæmpning og i kontorvenlige UGR<19-versioner.

ClearWay Vejarmaturer

På udendørs belysning introducerer vi også nye ClearWay armaturer, som er et armatur, der er egnet til vejbelysning. ClearWay fås nu i tre lumenpakker (2500, 3500 og 4500 lumen) og med en lang levetid på 100.000 timer, hvilket gør det til en ideel løsning, hvis man søger energibesparelser og kvalitetsrig LED-belysning.

MASTER Ultra Efficient-lyskilder

Vores mest energieffektive serie af lyskilder MASTER Ultra Efficient kommer med en ny omgang af lyskilder og får dermed udvidet sit sortiment. De nye produkter indebærer LED-lysrør i 3000K og 6500K. Lysrøret i 3000K har en levetid på 75.000 timer og en ultrahøj effektivitet på 170 lm/W, mens lysrøret i 6500K har en lang levetid på 100.000 timer og ultrahøj effektivitet på 210 lm/W.

Derudover lanceres også en ny LED-spot i 2700K, der også opnår energimærke A efter den opdaterede energimærkningsordning med dens effektivitet på 178 lm/W.