Nyt større udvalg af sensorer til AHLBORN datalogger!

Ahlborn ALMEMO MA500

ALMEMO® 500 markedsføres af Blichfeld Power & Measurements A/S og er en helt ny datalogger enhed, unikt inden for erhvervelse af måledata. På den ene side er den nem og intuitivt at bruge, takket være den medfølgende 8-tommer tablet med en forud installeret App. Web service gør det muligt for flere brugere at få samtidig adgang til dataloggeren via en integreret Wi-Fi-adgangspunkt. Dataloggeren kan overføre data ind i et eksisterende Wi-Fi eller LAN-netværk.

Visualisering af de målte data og hele konfigurationen af ​​ALMEMO® 500 inklusiv alle de tilsluttede sensorer, kan ske via tablet samt medfølgende Software. Standardversionen af MA500 kommer med 20 kanaler og kan udvides, med mulig op til 200. Med de nye D7 sensorer, kan der opnås op til 10 målekanaler og sample rate optil 1000 målinger i sekundet.

De målte værdier kan vises som single måleværdier, værdi lister, frit konfigurere bare skærme eller som en linje graf. De målte data kan overføres offline såvel som under måle operationen. Data kan enten eksporteres via programmet WinControl eller via Excel/txt. ALMEMO® 500 kan leveres i en smart desktop eller i 19-tommer rack udgave. Det interne 4 GB datalager er også tilgængelig som en ring hukommelse og afhængigt af sample raten, er det tilstrækkeligt for op til 600 millioner målepunkter. Apparatet er egnet til lysnettet og eventuelt batteridrift.

Ahlborn MA500:

– USB-porte til tilslutning af ekstern hukommelse og pc, Ethernet og Wi-Fi for at få adgang til webtjenesten via Software.

– Programmeringsmenu til sample rate, opsætning af tid, automatisk logning efter dato

– Batteri (tilbehør) til brug som mobil enhed.

Se mere på vores hjemmeside eller kontakt os på tlf. 75 52 20 20