Det nyeste runde armatur fra Signify – Dekorativt, 3D-printet og energieffektivt

Opdag en verden af muligheder med Phillips’ Essential armatur. Dette armatur er en del af Philips MyCreation, som består udelukkende af 3D-printede armaturer. Essential er printet i 100% genanvendeligt polykarbonat. De printede dele er fremstillet af biocirkulært materiale, som er med til at sænke Signifys CO2-aftryk.

Essential er designet til at være mere end bare belysning. Det runde armatur er skabt med henblik på at være en integreret del af indretningen, hvor stil møder funktionalitet. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning, forbedre produktiviteten på kontoret eller fremhæve arkitektoniske detaljer kan Essential tilpasses dine behov. Armaturet fås i 3 forskellige størrelser og et bredt udvalg af farver og teksturer, og det kan monteres som både indbygget, påbygget og nedhængt.

Fordele ved Essential:

Lang levetid

Armaturet er produceret til at levere den bedste ydeevne og pålidelighed med imponerende levetid på op til 100.000 timer. Denne langvarige holdbarhed sikrer ikke blot minimal vedligeholdelse, men kan også medføre betydelige besparelser af både tid og penge.

Kontorvenligt armatur

Essential er den ideelle løsning til kontormiljøer, da der er mulighed for at vælge MXO-optik (Micro Hexagonal Optics), der reducerer blændingen samt sikrer jævn og skarp belysning, som er både behagelig for øjnene og skaber de optimale rammer for medarbejderne.

 

Integrerbart med dit loft

VPC (Visible Profile Ceiling) repræsenterer den ultimative løsning, når du ønsker en ubesværet installationsproces, samtidig med at armaturet fuldt ud integreres i loftet. Denne version sikrer ikke kun enkelhed og effektivitet under installationen, men også en elegant æstetik, der passer perfekt til loftets udseende.

Indbyggede sensorer

Med Essential er der mulighed for at have et armatur med en indbygget sensor, der bevarer det stilrene design og giver armaturet tilstedeværelsesdetektering. På den måde får du den bedste belysningsoplevelse. Desuden inkluderes dagslysregulering i sensoren, hvilket reducerer lysudbyttet, når der er naturligt lysindfald, og dermed sikrer en mere behagelig atmosfære.

En dæmpbar løsning

Essentials armaturer er kompatible med både Dali og Interact Ready. Med Dali får du et dæmpningssystem, der giver mulighed for at regulere lysstyrken med et tryk. Derudover findes armaturet også i Interact Ready-versioner, som er et trådløst belysningssystem, der er nemt at installere og konfigurere for enhver installatør.

Bliv klogere på MyCreation Essential armaturet