Nyt Philips Pacific LED Gen 5 armatur – Udviklet til barske forhold indenfor industri og parkering

 

Optimal ydeevne til selv de mest krævende miljøer

Det nye Pacific LED gen5 armatur fra Philips er et førsteklasses armatur til industrielle sektor og parkeringsområder, som sætter kryds ved alle de rigtige og afgørende krav.

Pacific LED gen5 er perfekt i miljøer med forhold som fugt, ekstreme temperaturer, gnister og kemiske dampe, hvor en robust belysningsløsning afgørende, samtidig med at den også skal give den rigtige belysning på det rigtige tidspunkt for at sikkerheden er i top.

Der er også de økonomiske overvejelser. Belysningsløsningen skal være nem at installere og vedligeholde, den skal være energieffektivitet og tilbyde en attraktiv TCO, samtidig med at de grønneste miljømål opfyldes. Alt dette får man med den nye Pacific LED gen5.

6 grunde til at Pacific LED gen5 er det rigtige valg

 1. Vand-, støv- og kemikaliebestandig (IP66, IK08)
 2. Meget energieffektiv: op til 160 lm/W
 3. Nem at installere og vedligeholde
 4. Opretter forbindelse til Cloud for at optimere vedligeholdelse og energibesparelser
 5. Levetid på op til 100.000 timer (L80)
 6. Designet til den cirkulære økonomi

Perfekt til produktion

Takket være dens robuste karakter, tilslutningsmuligheder og overholdelse af industribestemmelser, er Pacific LED gen5 det ideelle valg til adskillige industrielle produktions -og anvendelsesområder, såsom fødevare-, pharma- og kemikalieproduktion samt tung industri.

Den bedste løsning til lagerbygninger

Topkvalitetsbelysning kan gøre forskellen mellem hurtigt at finde opbevarede genstande eller spilde tid på at lede efter genstande i mørke hjørner. Tilstrækkelig belysning på gulvniveau kombineret med korrekt oplyste stativflader, kan forbedre logistikdriften markant.

Fremragende til privat og offentlig parkering

God belysning fremmer sikker kørsel og øger følelsen af sikkerhed for gående. Det gør det muligt for chaufføren nemt at finde ledige pladser, parkere og finde udgangen. Et godt oplyst rum uden at skabe forstyrrende effekter eller gå på kompromis med drift, vedligeholdelse eller energiforbrug.

Nem installation

Installationen af det nye Pacific LED gen5 er hurtig, nem og giver fleksibilitet med hensyn til antallet af installationer og valg af stik. Derudover gør armaturets modulære tilgang og adgang til Signify Service tag-app, det nemt at servicere og udskifte dele, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Se installationsvideoen og se hvor nemt det er at specificere og installere den nye Pacific LED gen5.

Hvad hvis…

…vi kan gøre det muligt for dine armaturer at opfylde dine skiftende behov ud over deres nominelle levetid fra start til slut – inklusive service og reparation, opgraderinger og udskiftninger – mens du bare nyder godt af den bedste lysydelse? Fem principper for den cirkulære økonomi er vores vision for fremtiden og grunden til at vi designer armaturer som den nye Pacific LED gen5:

 1. Genanvendelig

Uendelige måder at udskifte armaturdele på, så levetiden for en komplet Pacific LED-installation forlænges. Nedbrydning af armaturet i adskilte dele af samme (rene) materiale (for eksempel: ingen indkapslede drivere, vanskelige låse etc.).

 1. Let af servicere

Pacific LED-armaturet er nemt at servicere, reparere og udskifte dele på takket være Signify Service tag og QR-baseret identifikationssystem, som gør hvert armatur identificerbart. Komponenterne er modulopbyggede og udnytter Pacific LED gen5 seriens byggeklodser for at maksimere genbrug.

 1. Energieffektiv

Pacific LED gen5 kommer med et meget højt lysudbytte, op til 160 lm/W. Armaturet har en række skræddersyet optikker, der understøtter optimeret lysdesign i forskellige applikationer, som er med til at give endnu større energibesparelser.

 1. Kan tilsluttes

Pacific LED gen5 kan tilsluttes det trådløse, skalerbare lysstyringsstyringssystem Interact, som gør det muligt at opgradere og udvide med eksterne dagslys- og tilstedeværelsessensorer. Interact giver også indsigt i data der understøtter medarbejdernes produktivitet, sikkerhed og velvære.

 1. Opgradér bar

Pacific LED gen5 kan nemt opgraderes til Interact systemet, stadig med de samme monteringsbeslag som brugt i den tidligere Pacific LED generation. Renovering og udskiftning er meget let.

Læs mere om cirkulær økonomi