Nyt Philips Armatur Katalog

Så er der et nyt Philips armatur katalog på gaden, med masser af spændende nyheder. Og af produkter der er værd at fremhæve er:

 

Ny SlimBlend

Den nye generation af SlimBlend indbygningsarmaturer har en forbedret levetid på 100.000 timer og højere effektivitet (lm/W). SlimBlend er den optimale løsning inden for kontorbelysning og armaturet er fremstillet med henblik på cirkulær økonomi.

SlimBlend finder du på side 4 i kataloget.

 

Ny CoreLine Indbygningsspot

Den nye generation af CoreLine Indbygningsspot giver dig yderligere fordele end tidligere, heriblandt større udvalg af lumenpakker. Armaturet er den ideelle løsning til indendørs spotbelysning, og den nye generation kan sidde direkte i isoleringen.

Se mere på side 24-25 i kataloget

 

 

StoreSet Linear

StoreSet Linear er et lineært armatur til skinnesystemer. Serien har en høj effektivitet (lm/W) og fås i forskellige lumenpakker. StoreSet er ultrafleksibel, da den kan integreres i eksisterende skinnesystemer, og dens diskrete design passer perfekt ind i indretningen.

Findes på side 27 i kataloget

 

Interact Pro – den optimale trådløse belysningsløsning.

Interact Pro er en smart og omkostningseffektiv trådløs belysningsløsning, der redefinerer måden at gøre forretning på.

Med Interact Pro får du større udbytte af dine arbejdsområder, da det er nemt at tilpasse din belysning til de forskellige måder dit team benytter rummet. Interact består af tre niveauer (Foundation, Advanced og Enterprise), der hver især leverer den bedste løsning i forhold til den enkelte kundes behov – fra intelligent til superintelligent belysning.

Ved at skalér op kan du opnå flere fordele, derfor vil din virksomheds ønsker og behov blive konstant dækket af systemet.

Læs mere om Interact Pro på side 62 eller her på vores website.


 

DOWNLOAD KATALOGET HER

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedsbrev