Nyt ansigt i Teklet

Teklet er i vækst, og derfor har vi nu udvidet med et helt nyt ansigt. Hanne Thonesen skal tage sig af de mange administrative opgaver, hjælpe kunderne – og så har hun også allerede samlet sine første E2000 APC fiberbokse.

Hanne havde sin første dag hos Teklet d. 3. april, og hun får nu sin daglige gang på kontoret og lageret i Stenløse.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at lære branchen at kende. Til at blive klogere på fiberoptik og lære både kunder og leverandører at kende, siger Hanne og fortsætter:

– Jeg kommer med masser af erfaring med administrative opgaver og kundeservice. Så jeg glæder mig til at tage imod de mange henvendelser, hvad enten det er spørgsmål om vores produkter, eller hvordan jeg kan guide jer videre på fx vores hjemmeside, så I let og enkelt får det produkt, I har behov for.

Ansættelsen får også betydning på andre fronter.

– Med ansættelsen af Hanne vil jeg få mere tid til at tage mig af alle de mange kundebesøg. Så jeg kan komme endnu mere ud til kunderne, demonstrere Teklets produkter og finde de bedste løsninger, siger Henrik Hedegaard, ejer af Teklet.

Og selvom Hanne ikke har det store kendskab til fiberoptiske produkter endnu, så har hun kastet sig direkte over læringen.

– Jeg har allerede samlet mine første E2000 APC fiberbokse. Det er både sjovt og interessant at få fingrene i det, det hele handler om.

I kan kontakte Hanne på:

Mail: hgt@teklet.dk
Telefon: 3411 1224

Læs mere om Teklet på vores hjemmeside.