Nyhed: Smart belysning for smarte bygninger

Nu er det her, det nye Interact Pro-system fra Signify. Det intelligente lysstyringssystem som forbinder alle dine favorit-Philips-armaturer og som giver et væld af muligheder med IoT, kommer nu i en ny udgave med mange flere muligheder.

Ét system, tre niveauer
Det nye Interact Pro-system er en helt ny måde at gøre forretning på. Det kommer nemlig i tre niveauer, der giver mulighed for at udbygge systemet løbende som kundens krav ændres. Fra simpel styring af armaturer og lyskilder via en app, til cloud-baserede fordele og dataindsigter. Med det nye Interact Pro-system går du fra smart belysning til supersmart belysning.

Læs mere om den skalérbare Interact Pro-løsning her!

Interact Pro er stadig lige så nemt at installere
Størstedelen af dine favorit-Philips-armaturer kommer i en Interact Ready-udgave, der passer til Interact Pro-systemet, og udvalget udvides løbende. Når du installerer Philips Interact Ready-armaturer, er der ikke behov for ekstra kabling, og sådan er det stadig. Du monterer blot armaturerne i den eksisterende installation, og programmerer dem via den intuitive Interact Pro-app. Således sparer du både tid og penge ved at vælge den intelligente løsning.