NYHED: Philips CoreLine High-bay Generation 3

CoreLine_High-bay_gen3-BY120P_BY121P-BP

Philips CoreLine High-bay Generation 3 er en retrofit LED-løsning til 1:1-erstatning af metalhalogen-armaturer (HPI) på 250 W og 400 W. Takket være LED-teknologien giver den et meget lavt energiforbrug, op til 60 % lavere end ved konventionelle løsninger, og en lang levetid på 50.000 timer (L70B50). Det giver store økonomiske besparelser både på udgifterne til strøm og til den løbende vedligeholdelse. De store økonomiske besparelser betyder, at CoreLine High-bay Generation 3 allerede er tilbagebetalt efter ca. to år.

Sammenlignet med generation 2, er der i den nye CoreLine High-bay geneation 3 sket store forbedringer. Armaturet er nu meget slankere, hvilket bl.a. resulterer i en halvering af vægten fra 9,5 til 4,8 kg, det gør armaturet meget nemmere at installere. Derudover er armaturet blevet 19 % mere energieffektivt i den nye generation, amarturer leverer nu op til 132 lumen pr. watt. I CoreLine High-bay Generation 3 er der nu også muligt at vælge en version med DALI-dæmpning, det betyder at det er muligt at opnå endnu større energibesparelser.

Det er nu det helt rigtige tidspunkt aat skifte eksisterende konventionelle high-bay-løsninger ud med LED. Det forekommende tredje trin i EU-fordringen (EF) nr. 245/2009 forbyder i april 2017 import af en lang række metalhalogen-lyskilder (HPI), som ikke længere overholder krav til energieffektivitet. Dette sker i tillæg til tidligere forbud mod kviksølvdamplamper (HPL), der blev udfaset i 2015. Du kan læse mere om EU-fordringen her: KLIK

Du læse mere om CoreLine High-bay generation 3 og se de tekniske data på databladet: KLIK