Nye færdigmonterede boligtavler fra Schneider Electric sparer tid og giver nye fordele

Schneider Electric udvider og opgraderer tavlesortimentet og udvider sortimentet med en serie nye, fremtidssikre boligtavler i Resi9-familien. De færdigmonterede Resi9 XP PW-tavler gør elektrikerens arbejde endnu nemmere og øger driftssikkerheden i installationen med optimal beskyttelse og bedre fordeling af de enkelte komponenter.

Resi9 – Schneider Electrics velkendte serie af gruppetavler og komponenter til boliger, – får endnu en opgradering af sortimentet.

Det nyeste skud på stammen er en serie færdigmonterede boligtavler med navnet Resi9 XP PW, som er opbygget med de nye Resi9 XP automatsikringer, kombiafbrydere, fejlstrømsafbrydere og sløjfeskinner.

“Med Resi9 XP har vi sat en ny standard for tavlekomponenter i et nyt og effektivt design, og de færdigmonterede tavler Resi9 XP PW afspejler den udvikling. Resultatet er en serie tavler, som letter elektrikerens arbejde markant – hele vejen fra valg af tavle til montering og dokumentation,” siger Thomas Kvist, Produktansvarlig fra Schneider Electric Danmark.

Udviklet med input fra branchen

Han fortæller, at de nye Resi9 XP PW-tavler er udviklet på baggrund af input fra el-branchen:

“Vi har spurgt installatørerne og elektrikerne om deres ønsker og deres kunders behov, og den viden har vi brugt til at sammensætte det nye tavlesortiment, så hver enkelt tavle er konfigureret optimalt,” siger Thomas Kvist.

Set med fagmandens øjne er der flere åbenlyse fordele ved at vælge en færdigmonteret Resi9 XP PW-tavle, bl.a.

  • Hurtig udvælgelse og efterfølgende montering sparer kostbar arbejdstid
  • Adgang til alle dokumenter og lovpligtig dokumentationen via QR-kode på fronten
  • Sikker at arbejde med – hovedafbryder i bunden af tavlen er standard på alle varianter
  • Gennemtænkt sortiment gør det nemt vælge den rigtige tavle til kundens behov

Drifts- og fremtidssikker installation

Men serien giver også slutkunderne fordele, både når det gælder design og funktionalitet. En af de markante fordele ved Resi9 XP-komponenterne, der blev lanceret for nylig, er nemlig det ekstra kompakte design og en nydesignet sløjfeskinne, så opdelingen af grupper er enkel.

“Det nye design betyder, at komponenterne kan fordeles mere optimalt i adskilte grupper. Resultatet er en mere drifts- og fremtidssikker installation, hvor en elektrisk fejl et sted ikke nødvendigvis betyder, at lyset i hele boligen går ud,” forklarer Thomas Kvist.

Han tilføjer, at tavlerne selvfølgelig er kompatible med Schneider Electrics smart home-system Wiser. Resi9 PowerTags til Wiser kan nemlig sættes på tavlens grupper, og dermed kan man løbende følge og optimere boligens elforbrug.

Komponenternes beskedne størrelse betyder også, at der ganske enkelt er mere plads i tavlen. Det giver plads til senere udvidelser af installationen, så slutkunden i mange tilfælde ikke skal have en ekstra el-tavle monteret i boligen, når installationen skal udvides til EV-lader eller varmepumpe.

Bredt sortiment – optimal beskyttelse

På de ydre linjer er Resi9 XP PW-tavlerne kendetegnet ved et moderne, diskret design

i hvid plads med elegant afrundede hjørner og valgmulighed mellem hvid eller transparent låge.

Sortimentet består af 11 forskellige tavler med tre eller fire rækker og dækker de typiske behov i danske boliger fra lejligheder på cirka 80 kvadratmeter til store parcelhuse op til cirka 250 kvadratmeter.

Uanset størrelsen på den enkelte tavle får slutkunden optimal beskyttelse i sin installation:

“Alle tavler i serien har to fejlstrømsafbrydere eller kombiafbryder, og desuden er transientbeskyttelse standard. Det giver slutkunderne en ekstra beskyttelse af deres apparater, som normalt ikke er standard i alle installationer,” siger Thomas Kvist.

Fremtidssikre og klar til ladestander, varmepumpe og solceller

At de nye el-tavler er udviklet til at imødekomme både installatørernes og slutkundernes behov, kommer også til udtryk i selve sortimentet. Således finder man også færdigmonterede tavler til boliger med ladestander til el-bil, varmepumpe og solcelleanlæg i sortimentet.

“Flere og flere boligejere får installeret ladestander til el-bil, varmepumpe og solceller, og det kræver mere beskyttelse. Det har vi taget højde for i sammensætningen af sortimentet for at gøre Resi9 XP PW fremtidssikker og det oplagte valg for både elektrikere og slutkunder,” siger Thomas Kvist.

Alle Resi9 XP PW-tavler kan bestilles hos grossisterne nu. Få mere at vide om sortimentet her: https://www.lk.dk/professionel/produktoversigt/el-tavlen/resi9-tavler/resi9-pw/