Nye decorative Philips 3D-printede pendler med integreret LED-modul

Hos Signify giver vi vores kunder muligheden for at designe deres egne, skræddersyede armaturer som derefter 3D-printes. Dermed spares der tid, energi og unødig spild fra produktion, emballage og transport. 3D-print baner vejen for innovative designs med forskellige former, strukturer og farver.

Alle 3D-printede armaturer fra Philips er designet med udgangspunkt i den cirkulære økonomi og er derfor fuldt genanvendelige.

Tre gode grunde til at gå med Philips 3D-printede armaturer

Bæredygtig belysning til den cirkulære økonomi

  • Vi er forpligtet til at sænke vores CO2-aftryk. Vores 3D-printede armaturer er genanvendelige og er med til at reducere miljøpåvirkningen. Vi bruger 100 % genanvendeligt polykarbonat uden brug af skruer eller maling. Vores koncept gør det muligt at genbruge materialer igen og igen.

Et skræddersyet design

  • Uanset om du leder efter armaturer i en bestemt farve, størrelse eller udskæring, så har vi løsningen. Vi tilbyder uendelige kombinationer af former, farver og belysningsmuligheder. Funktionelle og dekorative designs går hånd i hånd for at opnå den ønskede effekt.

Kvalitetsbelysning du kan regne med

  • Som en global leder inden for belysning, udvikler, designer, fremstiller og markedsfører vi innovative og energieffektive belysningsprodukter, systemer og tjenester. Vores LED-belysning er fremstillet af kvalitetsmaterialer og opfylder derfor de krav som du forventer af et Philips-belysningsprodukt.

 

NYHED

Signify tilbyder 3D-printede armaturer i en række produktserier og den nyeste tilføjelse er Elegant-Series, som er en decorativ pendel med integreret LED-modul.

Med Elegant-Series får du

  • Et stort udvalg af farver og teksturer til skabe din egen stil
  • Høj effektivitet og mulighed for DALI og at integration til vores intelligente belysningssystem InterAct Pro
  • Flere farvetemperaturer og farvegengivelser at vælge i mellem
  • Mulighed for at vælge mellem to størrelser, large og medium
  • Mulighed at beholde LED-modulet og skifte skærmen til et nyt design

Start med at designe dit egen Elegant Pendel her

Du kan se hele vores udvalg af 3D-printede armaturer her og ikke mindst, designe dit eget favorit 3D-printet armatur.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedbrev her