Ny rørsøger Vivax Metro-Tech vLoc3-DM

Vivax Metrotech BLICHFELD

Vivax Metro-Tech VLoc3-DM bruges til nøjagtigt at lokalisere rørledninger og til at hjælpe med at evaluere rørbelægningsfejl. Systemet kan bruges til enten transmission eller distributionsrør. En komplet ACVG-undersøgelse kan udføres ved hjælp af vLoc3-DM og plug-in A-ramme.

Displayet på vLoc3-DM har været konfigureret specifikt til evaluering af rørledninger. Data kan ses i realtid på modtageren, imens du arbejder. Walk back-funktionen fremhæver operatørernes position på grafen, så du kan vende tilbage til et interessepunkt, hvor yderligere evaluering eller en ACVG, A-ramme kan gennemføres.

Med to sæt 3D-antenner registreres signalforvrængning let og vises på det lyse fulde farvedisplay. vLoc3-DM introducerer ny lokaliserings perspektivskærmbilleder af Vector Find til fuldautomatisk ’ikke-gå over’ lokalisering, tværgående graf, der viser både peak og null samtidig giver øjeblikkelig måling af signalforvrængning og Planvisning, der viser den relative orientering af kablet i enhver vinkel. Visuel og mekanisk vibration alarmer kan også konfigureres af brugeren, der giver advarsler om lav dybde, overbelastning, overheadkabler og overdreven svingning.

  • Kortvisning og dataregistrering imens du søger!
  • Identificere placeringen af belægningsfejl
  • Advarsler om farvekodet EM- forvrængning
  • Lavfrekvent 3Hz og 4Hz strømkortlægning
  • Intern Bluetooth og GPS
  • Intern datalogning

 

Foden kan afmonteres, så den virker som en kabelsøger. Primært til gas og vandrør. IP65.

vLoc3-DM leveres komplet inkl. Alkaline & genopladelige batterier, lader, GPS, bluetooth og MyLocator3 software.

Der kan vælges Tx generator på 25W eller 150W.

Til Vivax Metro-Tech vLoc3-DM findes der forskelligt tilbehør, se vores hjemmeside for flere informationer!

Vi afholder løbende kurser og seminar i kabelfejl, og laver de praktiske øvelser på vores testbane i Kolding. Se mere på vores hjemmeside for næste kursus.