Lemvigh-Müller

Ny mand på jobbet til tops i lysmaleridyst

Troels Holmelund havde en heldig – eller måske snarere dygtig – hånd på en af sine første dage i et nyt job som elinstallatør i rådgivningsvirksomheden WSP. Hans bidrag til en konkurrence om at skabe et Picasso-inspireret lysmaleri blev så godt, at det resulterede i en sikker førsteplads i en konkurrence hos Lemvigh-Müller.

Stål- og teknikgrossisten havde udfordret rådgivere og elinstallatører til at folde deres kreativitet ud med en lommelygte og et mørkt rum som kunstneriske værktøjer i forbindelse med sin interne messe Godt hjulpet dagen 2018, der fandt sted i sidste måned. Metoden er brugt af blandt andre den spanske multikunstner Pablo Picasso, men den er langt fra så nem, som den umiddelbart ser ud. Det konstaterer Michael Lind Schmidt, salgsdirektør i forretningsområdet el-installation hos Lemvigh-Müller. Han har selv prøvet udfordringen, da ideen til konkurrencen begyndte at tage form.

”Det er sin sag at blive anbragt i et mørkt rum og få at vide, at nu kan man lige lave en kreativ tegning i luften med en lommelygte. Troels Holmelund er lykkedes meget præcist med den udfordring og havde endda overskud til at performe også, og det har jeg stor respekt for. Han er en værdig vinder af vores konkurrence,” siger Michael Lind Schmidt.

Overraskende opringning
Det var en overrasket Troels Holmelund, der kort før påske fik besøg af salgskonsulent Henrik Dejbjerg Møller fra Lemvigh-Müller.

”Jeg havde talt med Henrik på messen og tænkte, at han måske lige ville følge op på vores samtale. Så det var en overraskelse at få overrakt et gavekort, fordi min lystegning var blevet valgt som den bedste. Jeg tegnede bare det, der lige faldt mig ind (en gengivelse af WSP’s logo udført spejlvendt, så det står retvendt på billedet, red.). Nu betyder det, at jeg kan komme en lille tur ud at rejse,” fortæller Troels Holmelund.


Selv om han blot var få dage gammel i jobbet, tegnede Troels Holmelund, elinstallatør i rådgivningsvirksomheden WSP, med stor sikkerhed WSP’s logo i luften med lys i en konkurrence hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Belønnet med rejse
Præmien består i et gavekort på 5000 kr. til en rejse til Barcelona, hvor der blandt andet er mulighed for at opleve Picasso-museet.

Mens udfordringen i at tegne i luften var ny for Troels Holmelund, er arbejdet med projektering af belysningsløsninger og el-installationer det langt fra. Den 35-årige elinstallatør er oprindelig udlært elektriker og har arbejdet med el og belysning, siden han kom i lære som 17-årig. Hos WSP er Troels Holmelund sammen med en halv snes kollegaer i gang med at opbygge en bygningsafdeling med base i Odense. Den skal supplere kompetencerne i WSP’s danske hovedkontor i København, hvor der blandt andet arbejdes med rådgivningsopgaver inden for infrastruktur og bæredygtig miljøteknik.

Ny platform for belysning
Dermed er Troels Holmelund ifølge Michael Lind Schmidt en god repræsentant for den målgruppe, Lemvigh-Müller gerne vil have i tale med sin nye platform inden for belysning, www.rigtigtlys.dk.

”Med Rigtigt Lys har vi ønsket at skabe et forum, hvor professionelle inden for belysningsløsninger kan finde viden, værktøjer og produkter til deres projekter. Det er blevet rigtig godt modtaget, og mange af de rådgivere og el-installatører, som har stiftet bekendtskab med Rigtigt Lys, valgte også at besøge os i forbindelse med Godt hjulpet dagen 2018. Det er vi meget glade for,” siger Michael Lind Schmidt.

Troels Holmelund (tv) fik sin præmie, et gavekort på 5000 kr. overrakt af salgskonsulent Henrik Dejbjerg Møller (th) i rådgivningsvirksomheden WSP’s kontor i Odense.

 

Konkurrencen om at skabe det bedste lysmaleri var blot en mindre del af et belysningsfagligt program på Godt hjulpet dagen 2018. De deltagende rådgivere og elinstallatører havde også mulighed for at følge en række seminarer med belysningsfagligt indhold.