Lemvigh-Müller

3.600 nye procesinstrumenter hos én leverandør

Maskin- og procesanlægsbyggere samt slutbrugere i en lang række industrier har fået lettere adgang til hele WIKA Danmarks brede udvalg af procesinstrumenter. Det sker, efter at stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har udvidet sit sortiment inden for procesinstrumentering med hele 3600 produkter.

”I Lemvigh-Müller har vi arbejdet med procesinstrumentering i mere end 10 år og opbygget en betydelig forretning og ikke mindst viden, så vi kan supportere vores kunder. Vi ønsker at udvide vores sortiment med endnu et stærkt brand med konkurrencedygtige kvalitetsprodukter, og her kommer det nye samarbejde med WIKA Danmark ind i billedet. Vi glæder os til samarbejdet og over at kunne tilbyde vores kunder endnu flere muligheder,” fortæller Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef hos Lemvigh-Müller.

Bredt sortiment og mange anvendelsesmuligheder
Lemvigh-Müllers omfattende og velassorterede sortiment omfatter instrumenter til måling og overvågning af tryk, temperatur, flow, niveau, differenstryk og en række andre parametre. Desuden omfatter produktprogrammet fittings og ventiler.

Det udvidede produktudvalg betyder, at behovet for procesinstrumentering i en lang række industrier nu er dækket hos Lemvigh-Müller, inklusive ventilationsmåling samt krævende applikationer inden for olie og gas, fødevarer, pharma og spildevand.

Samarbejde med kundefordele
Hos WIKA Danmark ser adm. direktør Henrik Müller Jensen frem til, at virksomhedens produkter bliver en del af Lemvigh-Müllers brede udbud af instrumentering og andre tekniske komponenter.

”Vi ser store kundefordele i at kombinere produkterne med Lemvigh-Müllers logistikapparat og lagre, så vores produkter bliver endnu mere tilgængelige på markedet, bl.a. med hurtigere levering så vores fælles kunder kan holde produktionen kørende,” siger han.

Lemvigh-Müllers sortiment består af flere end 350.000 varenumre inden for 17 produktområder og er i stadig vækst. Ud over procesinstrumentering omfatter sortimentet til industrielle formål bl.a. rør og fittings, automationskomponenter, kemiske og miljøtekniske produkter samt beklædning og PPE.

Om Lemvigh-Müller
Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Om WIKA Danmark
WIKA Danmark har leveret kvalitetsprodukter og ny teknologi i mere end 75 år. Virksomheden er kendt for alsidighed og fleksibilitet, og WIKA Danmarks sortiment omfatter produktlinjer til et bredt udvalg af applikationer. Mange af instrumenterne kan anvendes i kombination med eller forlængelse af hinanden.