Ny fleksibel vægboks fra Huber+Suhner kan kombineres efter jeres behov

Hos Teklet er Huber+Suhner en af vores rigtig gode partnere, og vi har derfor valgt at have mange af deres kvalitetsprodukter på hylderne.  Derfor kan vi også normalt levere hurtigt til jer.

Tag nu denne Optibox 12. Det er en modulopbygget boks for op til 144 splidsninger/48 adaptorer, som du f.eks. kan vælge at bestille med få adaptorer, der passer til det, du skal bruge i dag – og så udbygge den senere, når behovet opstår.

      

Boksen har masser af gode egenskaber; lad os blot nævne tre her:

  • Den kan kombineres lige efter jeres behov. F.eks. med 12 fiberkort, hvilket er godt til mange splidsninger. Eller 4 fiberkort, som er godt, hvis I vil have mere overblik i boksen.
  • Der kan laves loop i boksen, så I kan køre med et ubrudt kabel. Det sparer tid, når I har flere bokse på strækningen.
  • Der er hele 8 kabelindgange i bunden og 2 i toppen (op til 4 kabler pr. indgang). Det giver en stor mængde af kabler, der kan samles i boksen – det man mange gange har brug for i det daglige.

 

Boksen er i øvrig lavet i et materiale, der gør, at den er LSFH (Low Smoke Free of Halogen), UV-bestandig (kan tåle sollys), temperatur-område fra -40 til + 85 grader, tæthedsklasse IP56 (tæt i regnvejr) samt slagstyrke IK08 (kan tåle slag). Alt dette gør, at du kan anvende denne boks i stort set alle normale miljøer, indendørs og udendørs!

Læs meget mere om Optibox 12 her.

Vi konfigurerer boksen efter dine ønsker – delene er lagervarer. Kontakt os, så vi kan finde den optimale løsning til jer.

Telefon: 34 11 12 24
E-mail: teklet@teklet.dk
Hjemmeside: http://www.teklet.dk