Nu er den her – Industriens første brugertilpassede intelligente PDU fra Enlogic

Enlogics intelligente produktsortiment iPDU-serien fremstår med avancerede løsninger til hurtigt at skabe overblik over betjening og konfigurering af udstyret, at leverer data i næsten realtid, miljøovervågning og sikkerhedsstyring i datacentre og it-miljøer.

Og lad os gå lige til sagen – her kommer et udpluk af de mange gode egenskaber:

Konfigurerbar LED-kantfarve – giver dig mulighed for at konfigurere og tilpasse PDU-skærmen for let at skelne mellem PDU-strømkilder. Det er den mest omkostningseffektive løsning på markedet for PDU-tilpasning.

Toolless Hot Swap Controller – Gør det muligt for dig hurtig at lave en on-site konfiguration med 100% oppetid for tilsluttede enheder.

Strømsdeling mellem PDU´er – De redundante PDU’er deler strøm over det samme Ethernet-kabel i en lineær kæde, så selv om en PDU mister forsyningsstrøm, kan den stadig modtage jævnstrøm fra den tilsluttede PDU. Dette giver PDU’erne mulighed for at opretholde netværkskommunikation, sensorfunktioner og sikkerhedsoperationer.

Dobbelt display – Den store, letlæselige skærm giver synlighed i dit datacentermiljøet.

Vil du høre om muligheden for at opgradere dit datacenter til at blive mere ”intelligent”, så ring til os på tlf. 3411 1224.