Fra vandflaske til dekorativ belysning – mød Spring Oasis

Spring Oasis er en del af Philips’ MyCreation sortiment, som består af 3D-printet dekorativ belysning. Denne pendel er skabt med fokus på bæredygtighed og innovation, og det repræsenterer det fortsatte engagement til at levere produkter, der ikke kun er æstetisk flotte, men også påvirker miljøet mindre.

Spring Oasis: Bæredygtighed møder innovation

Spring Oasis er mere end bare en pendel – det er en fusion af avanceret produktion og bæredygtige materialer. Udført i 3D-print og med en yderskærm lavet af 50% 19L-genbrugsvandflasker, sætter denne pendel nye standarder for miljøvenlig belysning.

Nøglefunktioner:

Banebrydende Design

Det elegante og moderne design af Spring Oasis tilføjer et strejf af stil til ethvert rum. Med vandflaskernes karakteristiske blågrå farve udstråler pendlen en dans af blå nuancer, når den tændes. Teksturerne og farverne er designet til at efterligne vandets rolighed, så den skaber en hyggelig atmosfære i ethvert miljø.

Reducer dit miljømæssige fodaftryk

Spring Oasis er et mere miljøvenligt valg, da 3D-printningen af pendlen reducerer både produktionstid og spild. Yderskærmen er desuden lavet af 50% genbrugte plastikflasker, hvilket bidrager til at mindske mængden af plastaffald. Hvert år bliver der produceret over en million 19L-vandflasker, hvilket skaber store udfordringer med bortskaffelsen. Den innovative tilgang bidrager til genanvendelse af polykarbonataffald og reducerer CO2-udledningen.

Dekorativ pendel

Tanken bag Spring Oasis har været at udsmykke ethvert rum det hænger i. Med de to designs er det muligt at tilpasse dem efter dine behov og skabe et spil i rummet ved f.eks. at bruge begge designs side om side. Denne dekorative pendel passer ind i et utal af miljøer, fra hjemmet, til receptionen eller loungeområdet på kontoret, og du kan nemt sætte din favorit lyskilder i grundet dens E27-fatning.

Gør en forskel med Philips MyCreation

Ved at vælge Spring Oasis fra Philips MyCreation viser du ikke kun din støtte til innovative produkter, men også din forpligtelse til at reducere dit miljømæssige fodaftryk. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om Spring Oasis og vores engagement i bæredygtighed.