Mød Signify på Architect@Work i Forum den 8. & 9. september 2022

 

Fremtidens belysning skal blandt andet komme fra 3D-printede lamper, der skal være med til at bane vejen for en grønnere og mere bæredygtig belysning. 

Signify siden 2018 solgt over én million 3D-printede armaturer globalt – og åbnet flere 3D-printfabrikker verden over, og efterspørgslen efter bæredygtige løsninger inden for belysning vækster fortsat.

3D-printede armaturer har potentiale til at få lige så stor betydning for industrien, som skiftet til LED-teknologien har haft.

2022-udgaven af ARCHITECT@WORK, er den unikke, skræddersyede messe for arkitekter, indretningsarkitekter og andre fagfolk, bliver holdt i Forum Copenhagen d. 7. og 8. september. Omkring 200 innovationer har gennemgået en streng selektionsproces, så det sikres, at messen byder på kvalitetsinnovationer, og SIGNIFY vil også være til stede!

På Architect@Work har du mulighed for at høre meget mere om vores 3D printede armaturer og hele processen bag samt se udvalg af vores nyeste designs.

 

 

ARCHITECT@WORK komplementeres af:
• Udstillingen A Material Transition af Natural Material Studio med fokus på naturressourcer
• Seminarer af a.o. Dan Pham (Home.Earth) og Sonja Stockmarr (Henning Larsen)
• Project Wall af Scandinavian-architects.com

Mød os på stand 15 – Vi glæder os til at se dig og præsentere dig for fremtidens belysning – 3D printede armaturer.

Tilmeld dig gratis her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedsbrev