Mød os på HI-2019

team hi-19

Vi sætter et stærkt hold på HI-19 og præsenterer dig for en palette af spændende tiltag. Du møder os på stand G5714 og vi glæder os til at se dig.

Vi er danske eksperter i automationsløsninger
Når du handler automationsløsninger med os, kan du være sikker på at få kompetent rådgivning omkring det optimale valg til din opgave.

På HI-19 stiller vi med vores stærkeste hold af eksperter inden for hvert deres felt.

Vi har valgt at fokusere på fire hovedområder:

  • Rockwell Automation Smart Machine koncept
  • Safety løsninger
  • IOT gateways / Remote Acces løsninger fra HMS og eWON
  • Øvrig industrimateriel som kapslinger, displaybokse, forskruninger mm. fra vores øvrige partnere

Wexøe er Rockwell Automation Autoriseret distributør i Danmark og Sverige og tilbyder dig blandt mange services en række “kom-godt-igang-” og kompetencegivende kurser, der hjælper dig dels til at komme godt igang med, dels til at sammensætte en SMART automation, der styrker din konkurrenceevne i kraft en effektiv TCO.

I kraft af at Wexøe har udvidet det eksisterende samarbejde med HMS Networks omkring eWON til også at omfatte Anybus og Ixxat produktporteføljerne, har vi nu de bedste kort på hånden til at hjælpe dig med remote access løsninger. Sikker kommunikation mellem maskiner (hardware) og forskellige systemer, uafhængig af protokol og fabrikat er et meget vigtigt konkurrenceparameter i en moderne automation og bidrager til, at din virksomhed kan udvikle jeres fulde potentiale – og det er lige præcis vores fokusområde.

Med Wexøe som samarbejdspartner får du adgang til en bred portefølje af øvrige industrielle løsninger. Vi kan tilbyde dig skræddersyede løsninger og via eget bearbejdningscenter, mulighed for mekanisk tilpasning til netop dit behov.