Mød os på El & Teknik 2022 – Wieland Electric præsenterer løsningen til smart installation af ladestationer for elbiler.

 

Mød Wieland Electric på El & Teknik 2022 og hør om podis 5G16 for installation af ladestationer

Med podis® 5G16 fladkabelsystemet tilbyder Wieland Electric en innovativ og decentral løsning til energi forsyning af ladestationer til elbiler. Med den decentrale forsyningsteknologi kan ladestationer nemt og hurtigt forsynes med energi og med væsentlig mindre indsats og materialeforbrug sammenlignet med en konventionel installation.

Decentralisering som nøglen til forsyningen
podis® 5G16 fladkabelsystem er ideelt til at distribuere strøm til ladestationer. Med podis® 5G16 kan et stort antal ladestandere tilsluttes med kun én forsyningsledning. Dette sparer tid under installationen, reducerer mængden og længden af kabler og dimensionerne til tavlen betydeligt.
Tilslutningskomponenterne til forsyningen eller energiudtaget kan placeres på et hvilket som helst sted på podis® 5G16 fladkablet. Den hurtige og fleksible placering af tilslutningsmodulerne er muliggjort med piercing kontakter på podis® 5G16-komponenterne. Som følge heraf bliver tidsrøvere som f.eks. afklipning, afisolering og terminering overflødig.

Fleksibel og hurtig
Forsyningen til fladkabelsystemet kan placeres hvor som helst på fladkablet, endda centralt, hvilket muliggør en ideel balancering af belastningen på energibussen. Som følge heraf kan antallet af ladestationer, der tilføres, øges på en linjestrækning uden at overbelaste fladkablet. Afgreningsmodulerne til ladestationerne kan ligeledes placeres hvor som helst, til enhver tid. Dette gør også udvidelser af installationen mulige, nemt og uden store omkostninger. Det særlige er, at disse afgreningsmoduler fås både til fast installation og i den stikbare version. Det betyder, at ladestationerne kan konfektioneres med kabler med og dermed hurtig kan monteres eller udskiftes.

Teknisk information
podis® er et 16mm² 5-leder fladkabelsystem. Det er muligt at forsyne fladkablet med 16mm² kabel midt på og optil 70mm² ved tilslutning i enden.
Strømbelastningen i henhold til IEC er mulig op til 100A i fri luft. Spænding op til 690V ifølge IEC og op til 600V ifølge NEC.

 

Besøg vores hjemmeside og se mere her: Link

Hent flyeren her. Link

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, så kontakt os på:
Telefon 70 26 66 35 eller skriv på mail: sales.denmark@wieland-electric.com