Mød Interact Pro – Et intelligent belysningssystem

 

Interact Pro er Signifys innovative og intuitive løsning på et belysningssystem. Systemet giver dig mulighed for at skræddersy belysningen præcis efter dine behov, uanset hvor du befinder dig og tidspunktet på dagen. Denne fleksibilitet og tilpasningsdygtighed gør Interact Pro til den perfekte løsning til mange behov.

Signify tilbyder et omfattende udvalg af Interact Ready armaturer, lyskilder, sensorer og tryk, der kan planlægges i dit trådløse projekt. Vores produktserie spænder paneler til highbays og dækker et bredt spektrum af behov, uanset om det er til skoler, kontorer eller industriområder. Ydermere kan du til dit Interact Pro-projekt har du mulighed for at tilkøbe en gateway, som giver dit belysningssystem ekstra funktioner såsom automatisk softwareopdatering og fjerndiagnosticering.

Med Interact Pro får brugerne ikke kun kontrol over belysningen, men også mulighed for at optimere energiforbruget og reducere driftsomkostningerne. Sensorerne, som er en del af Interact Pro-projektet gør det muligt for systemet at reagere på ændringer i omgivelserne og tilpasse belysningen derefter. Dette resulterer ikke kun i øget komfort, men også i betydelige besparelser over tid.

Faktisk gør Interact Pro det muligt at opnå energibesparelser på op til 75% ved at skifte væk fra konventionel belysning og i stedet bruge LED-armaturer med intelligent lysstyring. Derudover kan systemet spare op til 80% af installationsomkostningerne sammenlignet med andre intelligente lysstyringssystemer, da Interact Pro ikke kræver komplekse driftsopsætninger eller omfattende installationsprocesser.

Uanset om det handler om at skabe et inspirerende læringsmiljø på en uddannelsesinstitution, et produktivt arbejdsmiljø på et kontor eller et sikkert og effektivt produktionsmiljø i en industrihal, så er Interact Pro den ideelle løsning.

For at vide mere om Interact Pro, kontakt venligst Claus Sabinsky, tlf: +45 21339966, e-mail: claus.sabinsky@signify.com