Mød den nyeste generation af CoreLine Panel: Energibesparende og stilrent

Vi er glade for at præsentere den nyeste generation af CoreLine Panel, et innovativt og professionelt indbygningspanel. Dette armatur er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet. CoreLine Panel fås i to størrelser: 60×60 cm og 30×120 cm. Uanset om du har brug for belysning til f.eks. kontorer, uddannelsesinstitutioner eller hospitaler, er CoreLine Panel det ideelle valg. Med sin stilrene æstetik og høje ydeevne er det en pålidelig løsning for ethvert belysningsbehov.

All-in version

Armaturet fås i en All-in version, hvilket gør det nemt at justere farvetemperaturen og lumenudbyttet i det enkelte armatur, så det passer til de specifikke behov. Derudover tilbydes CoreLine Panel også som versioner med DALI-dæmpning og Interact Ready, så du kan monitorer dit lys på afstand. Med disse fleksible muligheder kan belysningen tilpasses præcis efter ønsker og behov, uanset om det er til et kontor, en butik eller andre rum.

Ultraeffektive versioner

Som noget nyt fås CoreLine Panel nu i IP65-versioner, hvilket betyder, at armaturet er beskyttet mod støv og vand. Desuden kan armaturet købes i ultraeffektive versioner med en imponerende effektivitet på op til 160 lm/W, hvilket gør det til et ideelt valg for energieffektiv belysning.