MEZZO – udendørs væglampe

Minimalistisk design – tilpasset skandinavisk vejr!

Dekorativ udendørs væglampe udført i støb aluminium og tilpasset de skandinaviske vejrforhold. Selve huset er lakeret i antracit RAL9005 og afskærmningen er slagfast polycarbonat (PC).

 

Hurtig præsentation DIOLUM MEZZO

Hør Erik give en præsentation af mulighederne med denne robuste væglampe.

Se video-præsentation af DIOLUM MEZZO

 

Super nem montage

Montagen er nem og hurtig, der er to kabeludgange og på lampebunden, som monteres separat først, er der skrueløse terminaler der muliggør videresløjfning af 3G1,5mm2 installationskabel. Der medfølger ligeledes afstandsstykker, som gør det muligt at komme ind med kabler fra alle sider.

Lampen er med CCT omskifter således der kan skiftes mellem 3000K og 4000K lysfarve. Ønskes der design med halvskærm, kan denne tilkøbes separat, skiftes nemt og hurtigt blot ved at dreje yder ringen af og udskift med halvskærms ringen.

 

CTT omskifter

CTT omskifter på lampen til enten 3000 eller 4000 kelvin betyder, at du som installatør, kan beslutte på stedet, sammen med kunden, hvilken lysfarve der passer bedst. Du skal ikke have flere varer med, eller komme afsted med den forkerte.

Alt i alt gør CTT omskifteren hverdagen lidt nemmere og mere fleksibelt.

 

Fleksibel design

Ønskes der design med halvskærm, kan denne tilkøbes separat, skiftes nemt og hurtigt blot ved at dreje yder ringen af og udskift med halvskærms ringen.


Kom hurtigt videre – RING 9722 0817