Messenyhed på El & Teknik – Kabelsøgning for professionelle

Den nye markedsleder når der skal søges installationer under jord

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments verdensnyheden Radiodetection RD7200 er arvtager til RD7100 serien, som i mange år har været markedets mest udbredte kabelsøger, blandt entreprenører, forsyningsselskaber og tilsvarende professionelle operatører. RD7200 kombinerer alle funktioner fra simpel installationssøger til avanceret fejlsøger, i ét instrument, hvor brugervenlighed og avanceret teknologi går op i en højere enhed.

Med RD7200 kan du hurtigt og effektivt lokalisere fejl og brud på kabler, ved anvendelse af sender og fejlsøgerramme. Kabelsøgeren er udstyret med funktioner, der gør den særligt oplagt til brug af forsyningsselskaber, entreprenører, ledningsejere og El-installatører. Modellen har mange ligheder med sin forgænger RD7100, men har fået flere opgraderinger i elektronik, kraftigere lyd og advarsel ved uhensigtsmæssigt “sving” med søgeren og kan både anvendes til lokalisering sonder, rør og kabler samt lokalisering af kabelfejl i terræn.

Robust design, der kan holde til hverdagen på arbejdet, men let og ergonomisk. Høj brugervenlighed uden at spare på avancere-de muligheder. Radio Detections kendte og gennemprøvede teknologi. Søgeren anvendes ofte med sender samt eventuelt fejl-søger A-Ramme, hvis sættet skal anvendes til kabelfejlsøgning.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.