Ønsker du at optimere din plads, frigøre nogle af de rigtig dyre kvadratmetre samt få et godt overblik over dine fibre?

Så kan vi med (25 års) garanti give dig dette!

 

PLADS

Med LISA Double Access Rack kan du fremtidssikre, skabe overblik samt effektivisere dine MEET ME punkter (der hvor indkomne fibre mødes med udstyrsrack) i dit datacenter, så du er på forkant med efterspørgslen på den mængde bredbånd, der kræves, når der hvert sekund stilles store mængder af digitalt indhold til rådighed på sociale medier, i cloudløsninger, i finans- og bankverdenen og mange andre steder.

LISA Double Access fylder kun 30 cm i dybden og kan uden problemer placeres udenfor kuben, og sparer dig derfor for både plads og køling. Samtidig er LISA et FAST MAC (move, ad and change) system, der kan fremtidssikre dit datacenter på en økonomisk ansvarlig måde.

OVERBLIK

Overblikket fra A-Z starter allerede med tegning af dit datacenter, som du enten kan lave i et elektronisk dokumentsystem suppleret med Stencils fra os eller vi kan hjælpe dig med dette. LISA Double Access sørger for, at der er klar og systematisk adskillelse fra de eksterne fibre til de interne fibre (evt. med separat aflåsning af de 2 sektioner) og du har samtidig mulighed for at strukturer yderligere med farvede identifikationer.

Du kan nøjes med kun en længde patchkabler som kan nå alle positioner i skabet og med H+S routing guide får du nemt og hurtigt overblik over selve kablingen i racket.

GARANTI

Vælger du at bygge dit samlede datacenter i H+S produkter, får du adgang til årelang know-how samtidig med at du har mulighed for at blive certificeret og opnå 25 års systemgaranti på dit datacenter.

Vil du høre mere, sidder vi klar på tlf. 3411 1224.