LMJ splidsemuffen – en stærk serie i tre størrelser, der holder vand (ude)

En god og fleksibel splidsemuffe kan optimere dit arbejde samt spare dig for mange timer i fremtiden. Hos Teklet har vi mange slags muffer af høj kvalitet. Og med mange features. Det gælder fx LMJ-serien fra Prysmian, en af verdens førende producenter indenfor fiber.

Du kender det sikkert. Du skal lave en samling af fiberkabler udendørs. Det kan være i en mast, der er udsat for meget vind. Det kan være i en brønd, der ofte bliver fyldt med vand ved de store regnskyl. Eller i jorden, hvor der er store mekaniske påvirkninger, fx sten der bevæger sig og rammer muffen.

Med andre ord: Er dine fibersamlinger udsat for vand, jord, vind eller mekaniske påvirkninger konstant, så er splidsemufferne fra LMJ-serien et rigtigt godt valg.

Det er den af mange grunde:

• Den er vandtæt til 3 meter (mekaniske forseglinger)
• Den er modstandsdygtig overfor mekaniske påvirkninger samt vand
• Den er kompakt og kan indeholde mange splidsninger
• Den kan have mange kabler ind og ud
• Den kan placeres alle steder i det fri, under jord, i brønde, i master, på facader m.m.

Derudover er den uhyre funktionel. Den er simpelt opbygget og har god plads indvendig. Den har mange porte for kabler, og portene kan åbnes uden værktøj; de kan ganske enkelt klikkes ud. Den er også yderst fleksibel, når det kommer til at få kabler ind og ud – og den kan nemt udbygges til at håndtere splittere. Den har mange fikse detaljer; fx indbygget basket for tubes opbevaring og udvidelseskit for senere udbygning af muffen til næste størrelse. Det er altså smart – og fremtidssikret.

LMJ-muffen er økonomisk attraktiv samtidig med at den er modulopbygget, så den kan vokse i takt med opgavens størrelse. Det burde give den bedste økonomi i jeres fiber netværk! Den største model kan i øvrigt indeholde helt op til 4032 splidsninger, så kan det nok heller ikke blive mere kompakt😊

Er du på udkig efter en muffe, der holder vand (ude), så kan vi varmt anbefale LMJ-serien. Se en video om den her.

Læs mere om den på vores hjemmeside.

Kontakt os, så vi kan finde den optimale løsning til jer.

Telefon: 34 11 12 24
E-mail: teklet@teklet.dk
Hjemmeside: http://www.teklet.dk