LISA – en struktureret løsning i dit datacenter

Du ved det jo egentlig godt…….men altså… der er jo ikke rigtig tid……kunden skal bruge forbindelsen her og nu……det er jo bare en enkelt fiber……det gør vi senere….

Og så er det først senere at udfordringerne begynder.

Hvorfor er der ikke forbindelse her?

Hvorfor er der alt for stor dæmpning der?

Hvor bruges denne fiber?

Hvem har lavet det?

Hvornår kan vi rydde op i det?

Osv. osv.

Her er LISA fra Huber+Suhner ikke bare en struktureret løsning – den er også en fremtidssikker løsning, som er fuld skalerbar. Og hvis du samtidig kombinerer den med IANOS systemet, der er specielt udviklet til at sidde i skabe sammen med det aktive udstyr, så har du den perfekte installation i dit datacenter.

LISA er skræddersyet til at forvalte og strukturere dine fibre, så du har overblik, samtidig med at du får nem, hurtig og fleksibel vedligeholdelse, og minimere drifts- og vedligeholdelsesproblemer som for eksempel fejlidentificering eller uhensigtsmæssig fiberkabling (bøjningsradius, overlængde håndtering etc.).

LISA-kassetterne er fuldt tilgængelige fra siden, så du nemt og hurtigt kan installere, patche eller fjerne dem blot ved at skubbe dem ud – du slipper altså for problematikken med at skulle ind fra bagsiden af skabet.

Du kan se en kort videopræsentation af LISA her:

https://www.youtube.com/watch?v=L9skC1ZXoiA

Vil du høre mere om LISA, og hvilken løsning der eventuelt vil være optimal til dig, så kontakt os på tlf. 3411 1224 for en uforpligtende snak.

Du kan også læse mere om LISA her på vores hjemmeside, hvor du også finder Huber + Suhners kataloger med yderligere specifikationer.