Lemvigh-Müller byder ny belysningsproducent velkommen på hylderne

Scan Products stiller skarpt på især tre egenskaber, der kendetegner produktsortimentet.

Den sønderjyske belysningsproducent Scan Products blev etableret i 2005 og var en af de første med downlight for montering direkte i isoleringen uden sikkerhedsboks. De har lige fra starten haft fokus på innovation, lyskomfort og unikke montageegenskaber – tre fokuspunkter, som er altafgørende for virksomheden.

“En ting er, at designet er godt, noget andet er, at produktet er lysmæssigt optimeret – men det skal også være simpelt og hurtigt for installatøren at installere. Vi arbejder tæt sammen med ingeniører, så vi kan udvikle de bedste løsninger, som sparer montagetid, men uden at gå på kompromis med kvaliteten”, fortæller Mogens Rossau, Sales & Country Manager hos Scan Products.

Et af de produkter, der blandt andet er at finde i sortimentet, er Luna LP (33 mm) – en flimmerfri, dæmpbar LED downlight med høj farvegengivelse (Ra95). Luna LP er nem at montere vha. skruer og/eller fjedre og egner sig derfor til de forskellige lofttyper. Den findes både i en indendørs (IP44) og udendørs (IP65) variant med forskellige frontdesign.

Samarbejdet går en lys fremtid i møde

For den syv mands store virksomhed er en eksklusiv aftale om samarbejde med Danmarks største stål- og teknikgrossist et naturligt næste skridt i udviklingen.

”Lemvigh-Müller er en seriøs og professionel virksomhed, og jeg ser frem til samarbejdet – både i det daglige, men også på projektbasis”, siger Mogens Rossau.

Også Lemvigh-Müller ser mulighederne i partnerskabet.

”Det går stærkt på belysningsmarkedet i øjeblikket – og Scan Products følger med. Deres produkter er fremtidssikre, funktionelle og af høj kvalitet, og de passer rigtigt godt ind i vores sortiment”, siger Mark Stenberg, kategorichef hos Lemvigh-Müller.

Produkterne fra Scan Products kan købes online i webshoppen Mit Lemu og i Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker rundt om i landet.

Se sortimentet fra Scan Products her

Mød de nye samarbejdspartnere – og se produkterne

Scan Products og Lemvigh-Müller vil sammen være at finde på stand nr. 4933 på El- og Teknikmessen, der løber af stablen den 15.-17. maj i Odense, hvor de står klar til en snak – og de tager et godt produktudvalg med.