Kritiske applikationer – kræver kritisk valg af splidsemaskine.

Det er vigtigt, at du sikrer at dine splidsninger laves med præcision for at sikre en hurtig og stabil forbindelse, så du får en tilfreds kunde.

Core allignment, hastighed, brugervenlighed og nem vedligeholdelse af din splidsemaskine, er derfor noget af det, du bør kigge på, når du vælger hvilken splidsemaskine, der skal hjælpe dig med at løse opgaven.

Fusionsspildseren Fitel S179A lever op til det hele. Og mere til. Meget mere.

Ved at kombinere hastighed, præcision, holdbarhed og kommunikation får du en unik enhed i hånden, der er yderst effektiv til fx brug i datacentre, POP stationer, gadeskabe eller hvor du nu skal splidse.

Og hvad er det så, der gør den så unik?

Først og fremmest er den yderst effektiv. Den splidser på 6 sekunder og varmer splidsesømmet på 9 sekunder. Uden at gå på kompromis med den kvalitet, du og din kunde skal bruge. Den sikrer samtidig præcisionen i arbejdet, typisk 0,01 – 0,02 dB.

Den er udstyret med en 4,3-tommers LCD touch skærm, der gør den let for dig at betjene. Brugerfladen er enkel. Og så kan den kommunikere med din smartphone via Wi-Fi. Det er specielt smart, når du skal opdatere softwaren, du har brug for at sende splidseresultater videre eller blot til at se resultaterne af dit arbejde. Du kan i øvrigt også betjene den via smartphone, tablet eller via normale knapper på splidserne alt efter hvad der er nemmest for dig i situationen.

Og selvom den er let og nem at have i hånden, så kan den faktisk tåle en hel del. Hvis du fx taber den – eller taber noget på den. Ligesom den også kan tåle både vand og er godt sikret mod snavs.

Se de mangle muligheder FITEL S179A tilbyder dig i denne lille video:

Fitel S179A leveres komplet med cleaver, batteri, strømforsyning og en lækker transport-kuffert – så du har det hele ved hånden fra start.

Du har mulighed for enten at købe eller lease den – ring og få en snak om, hvad der passer bedst i din forretning.

Vi servicerer både de nye og de gamle modeller i Danmark.

Kontakt os for at høre mere.