Kipp & Zonen RaZON+ Solar Monitoreringssystem

KIPP & ZONEN RaZON. BLICHFELD

RaZON + er et alt-i-et system, der nøjagtigt måler både direkte normal irradians (DNI) og diffus horisontal irradians (DHI) fra solen, hvilket gør det muligt for det at give meget pålidelige værdier for global horisontal solbestråling (GHI) og solskinnets varighed.

Den integrerede data logger viser målingerne i W/m2, solskinnets varighed i timer og energi i kilowattimer/m2. Med Wi-Fi-forbindelsen kan du nemt opsætte og konfigurere RaZON + ved hjælp af en hvilken som helst smart enhed, f.eks. En tablet.

RaZON + leveres med intern datalogning af alle parametre i et datasæt. Vælg enten Ethernet- eller RS-485-Interface (Modbus® RTU eller ASCII) for at downloade dine data.
Dataene præsenteres i en komplet interface med data, grafer og statusoplysninger, som også kan kontrolleres på stedet med en smartphone, tablet eller Laptop via den valgfri Wi-Fi-forbindelse.

Der er monteret en ekstra Modbus®-indgang, som gør det muligt at tilslutte yderligere sensorer med fremtidige opdateringer; for eksempel PV-panelstemperatur, vippet irradians eller en kompakt vejrstation.

For mere information, Besøg os på vores messestand G-5600 på HI-Messen