Kan du se dig selv indenfor salg, og har du teknisk forståelse?

Vi står og mangler dig, der har en god teknisk forståelse og en oprigtig interesse i at sætte dig ind i forskellige fiberoptiske løsninger herunder værktøjer og måleudstyr. En viden du skal kunne videreformidle til både resten af teamet og ikke mindst vores kunder på en enkel og forståelig måde.

Du bliver en del af et mindre salgsteam, hvor du sammen med dine kollegaer supporterer vores kunder. Du har ikke nødvendigvis erfaring med salg, men du har et drive og lysten til at udvikle dig indenfor området. Vi sørger for, at du både bliver sat godt ind i vores produktsortiment, og i alle facetter af salget i en mindre virksomhed, der bl.a. omfatter ordremodtagelse, kundeservice, webshop, showroom, lager og produktion og besøg hos kunder.

Din dagligdag bliver i en flad organisation, hvor der er kort fra idé til handling, og hvor stillingen på sigt kan udvikles efter dine ønsker og virksomhedens behov indenfor salgsarbejde.

Da vi er en mindre virksomhed, er det vigtigt at du lige som dine kollegaer, hjælper hinanden på kryds og tværs, når det er nødvendigt. Vi tager det gode humør med på arbejdet, og husker at grine med hinanden – også når der i perioder er travlt.

Din arbejdsplads bliver i Stenløse (lidt uden for Kbh.)

Lyder det som noget for dig?

Så send en kort mail til hgt@teklet.dk, hvor du fortæller os lidt om, hvem du er. Vi indkalder løbende til samtale.

Og sidder du nu og bliver nysgerrig på Teklet, så hop over på vores hjemmeside, og kig dig omkring: https://teklet.dk/

Har du et specifikt spørgsmål til selve stillingen, så ring til os på tlf. 3411 1224.