Interact Pro – Intelligent belysning fra Signify

Hvordan kan virksomheder drage nytte af intelligent belysning? Intelligent belysning gør det muligt at skabe arbejdspladser der er komfortable, mere sikre og mere produktive. Samtidig skabes der store energibesparelser, der kan opfylde både økonomiske og bæredygtighedsmål.

Interact Pro-systemet fra Signify er et intelligent lysstyringssystem, der forbinder vores Philips Interact Ready armaturer og som giver et væld af muligheder. Interact Pro er en tids- og omkostningsbesparende, kabelfri løsning, som kommer både installatøren og kunden til gode.

Der vil være mulighed for at opgradere systemet senere, når behovene ændres, da systemet er fuldt skalerbart.

Ét system, tre niveauer

Interact Pro-system er en helt ny måde at gøre forretning på. Det kommer nemlig i tre niveauer, der giver mulighed for at udbygge systemet løbende, som kundens krav ændres.

Foundation: Som er niveau 1, der giver mulighed for at styre armaturer og lyskilder via en app.

Advanced: Som er niveau 2, har er der mulighed for at skalere op og tilføje en gateway, og dermed nyde godt at alle fordelene som cloud-teknologien byder.

Enterprise: Som er niveau 3, der giver muligheden for at få indsigt i en lang række data, der igen giver mulighed for at opnå det fulde potentiale med IoT.

Med Interact Pro-systemet fra Signify har man altså mulighed for at gå fra smart belysning til supersmart belysning.

Læs mere om det skalérbare Interact Pro-system her 


Interact Pro er nemt at installere

Størstedelen af vores Philips armaturer kommer i en Interact Ready version, som passer til Interact Pro-systemet, og udvalget udvides løbende.

Se hele sortimentet her

Når man installerer Philips Interact Ready-armaturer, er der som sagt ikke behov for ekstra kabling. Man monterer blot armaturerne i den eksisterende installation, og programmerer armaturerne via den intuitive Interact Pro-app. Interact Pro er enkelt at sætte op og installere. Arbejdet er langt hurtigere gjort, sammenlignet med mere komplekse systemer, så ved at vælge Interact Pro, sparer både installatøren og kunden tid og penge.

Interact Pro kan benyttes til alle projekter af uanset størrelse og omfang. Det er ideelt til både renovering og nybyg, i kontorer, industrianlæg, lagerbygninger, skoler og meget mere.

Få Interact Pro brochuren her