Udforsk Signifys innovative og miljøvenlige belysningsløsninger

Bring dagslyset ind i din bygning

NatureConnect er et banebrydende armatur, der bygger på gennemtestede biofile designprincipper, som genskaber forbindelsen mellem mennesker og naturen. NatureConnect efterligner de naturlige variationer i dagslyset, og dermed skaber det et indendørs miljø, der ikke blot er behageligt, men også inspirerende og beroligende. Udover at skabe mere inspirerende kontoromgivelser, er NatureConnect også en god belysningsløsning til de bygninger, som ikke får nok naturligt dagslys i løbet af dagen, da NatureConnect bidrager til de samme fordele som naturligt dagslys, herunder bedre velvære og bedre præstationer.

Det intelligente lysstyringssystem

Interact Pro er Signifys innovative, smarte belysningssystem, som giver dig kontrol og fleksibilitet over belysningen i enhver situation. Med Interact Pro kan du nemt og bekvemt styre belysningen fra ethvert sted og til enhver tid. Systemet integreres problemfrit med en bred vifte af vores produkter, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysningsoplevelse, uanset om det er til skoler, kontorer eller industrien.

Dekorativ, 3D-printet belysning

Den dekorative produktserie Philips MyCreation sigter mod at give kunder mulighed for at udtrykke deres kreativitet ved at skabe skræddersyede armaturer, der afspejler deres personlige stil og behov.

Den avancerede 3D-printningsteknologi gør det muligt at kombinere alt dette med en hurtig leveringstid.

Udover at fokusere på unikke designs, så har serien også bæredygtighed for øje. Alle Signifys 3D-printede dele er fremstillet af mindst 55% genanvendeligt eller biocirkulært plast, og der anvendes udelukkende 100% genanvendelig elektricitet på alle produktionslokationer.

Mød de innovative løsninger

Besøg Signify på EL & Teknik d. 14. til 16. maj i Hal C – stand 3847 og oplev de innovative belysningsløsninger, som sætter et præg på den grønne omstilling og fremtidens belysning. Mange af teamets eksperter står klar til at svare på alle dine spørgsmål og guide dig igennem produktudvalget, så du kan finde den perfekte løsning til dine belysningsbehov.

Tilmeld dig EL&Teknik gratis her: https://www.tilmeld.dk/elteknik24

Om Signify

Signify er verdens førende inden for belysning til professionelle, forbrugere og IoT-belysning og sælger produkter og løsninger under brands som Philips, Interact, Philips Hue, Color Kinetics og WiZ.

For yderligere information om Signifys belysningsløsninger, kontakt venligst Claus Sabinsky, tlf: +45 21339966, mail: claus.sabinsky@signify.com