IHC-controlleren udgår

I oktober 2022 fik vi at vide af vores underleverandører, at nogle af de komponenter, der anvendes i IHC-controlleren version 3 var udgået. Siden da har vi arbejdet på at udskifte disse komponenter, hvilket har krævet at produktet skulle testes igen. Her har det vist sig, at IHC-controlleren ikke kunne opfylde de krav og standarder, der er på markedet, uden et totalt redesign.

Det betyder, at vi først kan være klar med en ny controller om flere år.

Det mener vi er en urealistisk tidshorisont, og derfor har vi valgt at lukke ned for salget af IHC-controlleren med virkning fra 31. august 2023.

Vi ved godt, det er en meget hård nedlukning og har iværksat indsatser for at imødegå de udfordringer, som der kan opstå i forhold til kunder og grossister. Hvis du har spørgsmål eller input til disse indsatser, må du endelig kontakte os i teknisk support på telefon 35 15 90 00.

De IHC-controllere, som allerede er installeret, kan stadig bruges. Hvis disse controllere går i stykker, kan du også kontakte teknisk support, som kan tilbyde målrettede løsninger til den konkrete sag.

Den nuværende, tilgængelige firmware på lk.dk, kan stadig downloades, ligesom vi fortsat vil yde support på IHC-systemet.

Vi arbejder lige nu på opdaterede løsninger, der kan erstatte IHC-controlleren, blandt andet med eConfigure med KNX og Wiser, med support til konvertering.

I de kommende uger har vi planlagt to Teams-møder, som du kan tilmelde dig. Hold øje med vores nyhedsbreve og Facebookside for mere info.

Deltag i spørgemøde onsdag d.6/9-2023 klokken 14:30-15:15 her

Deltag i spørgemøde fredag d.8/9-2023 klokken 08:30-09:15 her