HusCompagniet og Schneider Electric indgår samarbejde

Den globale specialist i energioptimering, Schneider Electric, og Nordens største husbygger HusCompagniet indgår samarbejde og tilbyder nu det prisvindende, energibesparende smart home-system, Wiser, til nybyggere. Dermed bliver Wiser HusCompagniets udvalgte smart home-system.

Den 15. august 2022 – Schneider Electrics prisvindende* smart home-system til den klimabevidste livsnyder, Wiser, bliver nu tilgængeligt for kunderne i Nordens største husbyggerfirma, HusCompagniet.

HusCompagniet bygger fremtidens huse, som er innovative med kundecentrerede og ikke mindst omkostningsbevidste løsninger. Vi ønsker, at klimavenlige energiløsninger og materialer er en lige så naturlig overvejelse som designet af dit nye køkken. Samarbejdet med Schneider Electric giver os mulighed for både at løfte bæredygtighedsbarren og tilbyde vores kunder en endnu smartere hverdag i deres nye hjem,” siger Ulrich Chrone, indkøbschef i HusCompagniet.

Det intelligente hjem

Schneider Electric blev i 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed og arbejder med digitale, energioptimerende løsninger til blandt andet private hjem. Og så er det Schneider Electric, der ejer Lauritz Knudsen – virksomheden bag de velkendte FUGA kontakter i de danske hjem, der nu også er blevet intelligente.

Vores samarbejde med HusCompagniet bidrager til danskernes grønne omstilling. Med Wiser smart home-system er vi med til at gøre det så enkelt som muligt for HusCompagniets kunder at øge komforten og trygheden, samtidig med at de energioptimerer og dermed fremtidssikrer deres nye hjem. For den grønneste og billigste energi vil altid være den, man ikke bruger,” siger Anne Andersen, Channel Manager fra Schneider Electric.

Den nye samarbejdsaftale gør det nemmere end nogensinde for HusCompagniets kunder at forvandle deres nybyggede hjem til smart homes. Boligejerne kan skræddersy Wiser-systemet til netop deres behov og ønsker for øget komfort, tryghed samt flere bæredygtige og økonomiske fordele. Allerede fra den dag de overtager nøglerne.

Wiser smart home-system er nemt at komme i gang med. Specialiserede elektrikere, som er særligt uddannet inden for smart home-mulighederne, hjælper de nye boligejere med betjening og installation, samt vejledning til at vælge lige netop de løsninger, der passer bedst til dem og deres hverdag.

En mere bæredygtig fremtid

Energieffektive løsninger som Wiser er blot et ud af flere tiltag i HusCompagniets arbejde med bæredygtighed. Siden den 1. januar tilbyder HusCompagniet ikke længere gas som opvarmningskilde, og i april købte selskabet en dansk træfabrik i Esbjerg, der giver nye muligheder for at bygge mere klimavenligt.

Samarbejdet med Schneider Electric er trådt i kraft i år.

*) Wiser er vinder af både RedDot Award og IF Design Award 2022.

Om Schneider Electric
Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende proces- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services. Vi er de mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystemer af partnerskaber, der er åbne, og som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, inkluderende og styrkende.

Om HusCompagniet 
HusCompagniet er førende leverandør af fritliggende enfamilieshuse i Danmark, og faciliterer også rækkehuse til både private forbrugere og professionelle investorer. I Sverige producerer HusCompagniet præfabrikerede træhuse gennem VårgårdaHus-mærket og i april 2022 købte HusCompagniet en træfabrik i Esbjerg til at understøtte mere bæredygtigt byggeri af rækkehuse.

I 2021 leverede HusCompagniet 1.831 huse, hvoraf 1.441 var parcelhuse i Danmark, svarende til en markedsandel på ca. 24 procent af det danske markedssegment for nybyggede parcelhuse. HusCompagniet har i dag 16 kontorer med showrooms i Danmark og Sverige, og mere end 60 udstillingshuse, og tilbyder herudover digitalt salg gennem online-platformen ”HusOnline”. HusCompagniet har i dag mere end 400 ansatte.