GN belysning styrker salgsorganisationen

Hos GN belysning forsætter vi vores vækststrategi med ansættelse af to salgskonsulenter og en marketing manager.

Salgskonsulent Jonas Houmann finder du på vejene i Midt – og Østjylland.

Jonas Houmann, GN belysningJonas kommer med en lang karriere fra LEDVANCE og Nordlux som Account Manager og salgskonsulent. Det er altså en erfaren el-mand, der skal varetage GN belysnings voksende kundebase i Midt- og Østjylland. ”En god handel – det er, når kunden og jeg har fundet den rigtige løsning sammen” siger Jonas. Så tøv ikke med at vende dine udfordringer om el-løsninger med Jonas.

Jonas Houmann – 2037 7734 – jh@belysninig.dk

 

Salgskonsulent Claus Halken kører i Sydjylland og Fyn.

Claus Halken, GN belysning”Glad sælger, der bare gerne vil sælge det, kunden har behov for” sådan præsenterer Claus sig selv. Så i kan forvente at møde en salgskonsulent der har stort branche- og produktkendskab, men ikke mindst ønsker at gøre en forskel  –  også for din forretning. Claus har tidligere arbejdet bl.a. som Key Account Manager hos AV CENTER og salgschef hos Impo Trading.  Claus er også uddannet som elektromekaniker.

Claus Halken – 3050 4085 – ch@gnbelysning.dk

 

Birgitte Wulff, GN belysningMarketing Manager Birgitte Wulff Mikaelsen har base på vores kontor i Herning. I den nyoprettet stilling, skal hun være med til at videreudvikle og yderligere styrke GN belysnings brand og online tilstedeværelse. Birgitte kommer fra en lignede stilling hos Energikoncernen Verdo, hvor hun bl.a. har arbejdet med el-entreprise, og dermed stort kendskab til el-branche og B2B segmentet.

Birgitte Wulff Mikaelsen – 2921 6516 – bwm@gnbelysning.dk

 

Disse tiltag bidrager naturligvis også til vores daglige fokus på at være NEM AT HANDLE MED, så tag en snak med vores nye kollegaer.

Du kan finde alle GN belysnings medarbejdere her