Fra konventionelle lysstofrør til moderne LED-lysrør

I 2023 blev de traditionelle lysstofrør udfaset på grund af et RoHS-forbud, der skyldtes miljøpåvirkningen af de stoffer der kan findes i lysstofrør. RoHS-forbuddet blev indført for at reducere brugen af skadelige kemikalier i elektronik og elektrisk udstyr.

Som et mere miljøvenligt alternativ er det nu nødvendigt at erstatte de traditionelle lysstofrør med f.eks. LED-lysrør. LED-lysrør bruger mindre energi, har længere levetid og indeholder ikke farlige kemikalier. Derfor er de et bedre valg for både miljøet og energiforbruget.

Philips udvalg af LED-lysrør

Signify tilbyder et bredt udvalg af LED-lysrør, der er specifikt designet til at erstatte konventionelle T5- og T8-lysstofrør. Disse LED-lysrør kommer i fire forskellige klasser fra Philips: CorePro, Master Value, MASTER og MasterConnect.

CorePro er vores prisvenlige valg, velegnet til hverdagsbrug og almindelig anvendelse. Med Master Value får du den optimale kombination af værdi og ydeevne. MASTER-serien er det rette valg til projekter, der kræver belysning af højeste kvalitet, med lang levetid, dæmpbare funktioner og høje RA-værdier. MasterConnect går et skridt videre og tilbyder alt det, de andre serier gør, samtidig med de kan integreres i smarte lysstyringssystemer som f.eks. Interact Pro.

Dette brede sortiment sikrer, at der er valgmuligheder i alle prisklasser, så ethvert belysningsbehov kan opfyldes. Uanset om du har brug for belysning til kontorer, skoler, detailhandel eller industrielle anvendelser, har vi den rette løsning til dig.

Se vores brede udvalg af Philips LED-lysrør her.