Lemvigh-Müller

Finsk kabelproducent retter ind efter danske elektrikere

Med en driftstemperatur der er hævet til 90° C er den finske kabelproducent Rekas EXQ 90 Lite-installationskabel blevet mere attraktivt for danske elektrikere.

 

Danske elinstallatører foretrækker at bruge installationskabler, der er godkendt til en driftstemperatur på 90°C. Det har fået den finske kabelproducent Reka til at opgradere sit miljø- og genbrugsvenlige letvægtskabel, så det nu lever op til de danske brugeres forventninger til et alsidigt installationskabel med en høj tilladt driftstemperatur. Det nye Reka-kabel hedder EXQ 90 Lite.

”Rekas hidtidige EQQ LiteRex-kabel er et kvalitetskabel med række gode egenskaber, men en maksimal driftstemperatur på max. 70 °C har fået installatørerne til at vælge andre fabrikater. Det handler om at nedbringe antallet af kabeltyper på lageret og i bilerne, og med et kabel med driftstemperatur op til 90°C er de dækket ind til flere anvendelsesområder,” forklarer Claus Lund, der er kategorichef for kabelmateriel hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Egen udvikling og produktion
Reka udvikler og fremstiller selv sine kabler på tre moderne produktionsanlæg i hjemlandet. Det betyder korte og effektive beslutningsveje, der gør det let at reagere på markedets efterspørgsel, konstaterer Rekas danske salgschef, Lars Johannessen.

”Jo flere kompetencer og processer, men selv behersker, jo mere fleksibel kan man være i forhold til efterspørgselsbevægelser i markedet. Og da vi samtidig råder over meget moderne produktionsfaciliteter, har vi rigtig gode muligheder for at imødekomme ny efterspørgsel,” siger han.

Alternativ til andre kvalitetsprodukter
Lemvigh-Müller er den eneste danske grossistvirksomhed, der lagerfører Rekas nye EXQ 90 Lite-kabel. Claus Lund tror på, at det professionelle marked vil tage godt imod endnu en valgmulighed inden for lette og alsidige installationskabler.

”EQX 90 Lite er fuldt på højde med markedets krav, og prismæssigt er det et godt alternativ til tilsvarende produkter fra andre kvalitetsproducenter,” siger han.

Se Lemvigh-Müllers sortiment af Reka EXQ 90 Lite-kabler her.

Hvis du er kunde hos Lemvigh-Müller, kan du tjekke priserne på Reka-kabler og de flere end 300.000 andre produkter i vores sortiment. Hvis du ikke er Lemvigh-Müller-kunde i forvejen, og du har et CVR-nr., kan vi hurtigt oprette dig, så du kan komme i gang med at handle. Se hvordan her.