Lemvigh-Müller

Få skræddersyet dit kursus hos Lemvigh-Müller

Dansk Kabel TV har netop været på et skræddersyet kursus om trådløst netværk, om fejlfinding og årsager – og en god kombination af teori og praksis var med til at gøre det til en succesoplevelse.

Godt klædt på i mødet med kunderne

“Vi havde brug for flere værktøjer og mere viden på området til at kunne servicere vores kunder bedst muligt, når vi udfører et trådløst wifi-tjek. Jeg vidste ikke så meget om det på forhånd – men nu føler jeg mig godt klædt på til at hjælpe kunderne”, fortæller Steen Mogensen, tekniker fra Dansk Kabel TV, som var en af deltagerne på kurset.

Han uddyber:

“Vi fik både gennemgået teori og brugt det i praksis, og det var rigtig godt. Det gav en bedre forståelse for opgaverne. Derudover havde vi en dygtig underviser, som forklarede det hele på en præcis og letforståelig måde”.

Klar til mere

Steen Mogensen kan godt forestille sig at tage på flere kurser hos Lemvigh-Müller:

“Der er et opfølgningskursus til det, vi lige har været på, og jeg og mine kollegaer har snakket om, at det kunne være rigtig spændende på et tidspunkt. Men lige nu skal vi ud og bruge den viden, vi nu har fået – og det glæder jeg mig til”, udtaler han.

Hvad har du brug for?

Lemvigh-Müller udbyder hvert år mere end 200 kurser inden for maskiner, teknik, lovgivning og standarder, dokumentation og ledelse. Og som nævnt er der også mulighed for et kursusforløb, som passer lige præcis til din virksomheds ønsker og behov.

Læs mere på Lemvigh-Müllers hjemmeside, hvis du vil vide mere om, hvad du kan få ud af et skræddersyet kursus.